Birgit Varjun abiellus enda pikaaegse elukaaslasega Jaak Rotkaga 14. augustilFoto: Merle Värv
Inimesed
17. august 2020, 12:27

PALJU ÕNNE! Birgit Varjun abiellus: meil ei olnud traditsioonilist pulmapidu

Laulja Birgit Varjun tegi 14. augustil ametlikuks enda liidu pikaaegse elukaaslasega Jaak Rotkaga. Naise sõnul ei olnud tegu traditsioonilise pulmapeoga, vaid võeti aeg pühenduda teineteisele ja perele. „Meil ei olnud pulma koos pulmavana ja -bändiga. Meil oli pidulik kolmekäiguline õhtusöök restoranis Polpo, kus nautisime üksteise head seltskonda, suurepärast toitu ja teenindust,” räägib nüüdne proua Rotka.

„Pulmad möödusid vaikselt ja rahulikult ning meie kõige lähedasemate inimeste seas,” kinnitab naine, et kõik läks nii, nagu planeeritud.

Kuna pulmapidu suurelt ette ei võetud, otsustas lauljatar korraldamise enda peale võtta. „Kuna teadsime, et tahame väga privaatset ja vaid lähedastele inimestele mõeldud pulmapidu, siis tegelesin korraldamise poolega ise.” Ka traditsioonilisi mänge ei võetud ette.

Tagasihoidliku, ent see-eest imeilusa pulmakleidi valis Birgit välja suhteliselt kiiresti. „Mul oli endal visioon olemas, millist tahtsin. Selles suhtes läks pigem valutult,” ütleb ta naerdes.

Kas noorpaaril on plaan ka mesinädalaid veeta? „Arvestades praegust olukorda maailmas, lükkame need plaanid kindlasti tulevikku. Õnneks me ei olnud ka eelnevalt mesinädalaid kokku leppinud ja paika pannud. Alati on aega reisida, nii et natuke ootame,” ütleb värske abielunaine.