John Legend ja Chrissy Teigen Foto: AP/Scanpix
Inimesed
17. august 2020, 12:20

Chrissy Teigen kardab, et tema rinnalõikus võis kõhubeebile halvasti mõjuda

USA laulja John Legend paljastas oma uues muusikavideos, et tema ja modell Chrissy Teigeni pere täieneb kolmanda lapsega. Teigeni arvukad fännid olid hämmingus - alles hiljuti oli Teigen lasknud üldnarkoosiga oma rinnaimplantaadid eemaldada. Kas ta siis beebi peale ei mõelnudki?!

Kuulsa paari tütar Luna (4) ja poeg Miles (2) on katseklaasibeebid. Teigen on avameelselt rääkinud oma rasestumisraskustest ja sünnitusjärgsest depressioonist. Nüüd seletab ta Twitteris, et tegi enne rinnalõikust rasedustesti. "See oli negatiivne. Tegelikult polnud see negatiivne. Tegin paar nädalat hiljem uue testi." Chrissy on enda sõnul juba aastaid iga kuu rasedustesti teinud. "Olen palvetanud, et saaksin ühel päeval positiivset vastust näha. See on olnud vaid unistus. Ma pole kunagi varem positiivset vastust saanud."

19. juunil, päeval, mil ilmus Johni uus plaat "Bigger Love", tegi Teigen uue testi. Ja see osutus positiivseks. "Mul oli hirm," kirjutab ta nüüd. "Olin ma üsna kindel, et rasedana ei tohiks oma tisse välja lõigata lasta? Täitsa kindel."

Teigen ütleb, et tema ja John palvetasid "tissilõikusejumalate poole, et kõik oleks korras". "Käisime igal arstivastuvõtul hirmust vabisedes." Ehkki beebiga paistab kõik korras olevat, on ta enda sõnul väga mures. "Osa minust tunneb puudust väikese nõu sees loodud perfektsete embrüote turvalisusest."

Kuidas Teigeni ja Legendi lapsed beebiuudise vastu on võtnud? "Luna on väga-väga põnevil. Aga Miles mitte eriti. Armukadedus!"

Teigen, kes oli kaotanud lootuse loomulikul moel rasestuda, resümeerib: "Kui loobud üritamast, võib ellu sind üllatada."