Miley Cyrus 2008. aasta novembris koos John Travoltaga animafilmi "Välk" esilinastusel. Olgu märgitud, et armulugu süttis siiski teise filmipartneri Liam Hemsworthiga. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
17. august 2020, 11:30

Miley Cyrus paljastas, mis vanuses ja kellele ta süütuse kaotas

Miley Cyrus paljastas hiljutises veebisaates, et tema esimene seksikogemus oli tüdrukuga - kahe tüdrukuga korraga. Kuid süütuse kaotas ta märksa hiljem.

"Kutiga läksin lõpuni alles 16aastaselt," rääkis Cyrus veebisaates "Call Her Daddy". "Aga lõpuks ma abiellusin temaga." Järelikult oli tegu näitleja Liam Hemsworthiga. Suhe sai alguse filmi "Viimane laul" võtetel. 

Miley ja Liam olid koos kümme aastat, kuid selle aja sisse mahtus ka vahepealne lahusolek. Nad abiellusid 2019. detsembris, kuid lahutasid vähem kui aasta hiljem. 

Miley paljastas juba aastaid tagasi oma biseksuaalsuse. Nüüd kinnitas ta, et esimesed seksikogemused olidki tal 11aastaselt tüdrukutega. "Õigemini kahe tüdrukuga korraga." Esmalt tundiski ta tõmmet tüdrukute vastu - poisid hakkasid teda huvitama aastaid hiljem. Küsimusele, mitut inimest Miley on armastanud, vastas endine lapstäht: kolme. "Üks neist on naine ja ma unistan temast ikka veel."