Sharon ja Kelly 2013. aastal Cannes'i festivalil. Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP/Scapix
Inimesed
17. august 2020, 10:11

Sharon Stone'i noorem õde vaagub koroona küüsis hinge

Sharon Stone'i noorem õde Kelly peab haiglas võitlust koroonatõvega. Näitlejanna on ahastuses, sest Kelly organism on luupusest niigi nõrk. "Tal pole immuunsüsteemi ollagi ... Ainus koht, kus ta käis, oli apteek."

62aastane Sharon avaldas Instagramis fotod õe haiglapalatist. Ta süüdistab Kelly haigestumises mõnd maskikandmiskohustusele vilistanud inimest. "Kellyl pole immuunsüsteemi ollagi. Ainus koht, kus ta käis, oli apteek. Tema maakonnas testitakse ainult neil, kel on sümptomid, ja siis tuleb viis päeva tulemust oodata. Kas suudaksite selles palatis üksi olla? Kandke maski! Enda ja teiste hüvanguks. Palun!"

Päev hiljem seletas Stone videos veel seda, et ka Kelly mees Bruce on samas osakonnas koroonatõvest maha murtult ja võitleb oma elu eest nagu Kellygi. 

Kelly ise oli reedel avaldanud ühismeedias märtsikuise foto, kus ta on koos oma mehe Bruce Singeriga Montana osariigis. "Need oleme meie. 13. märtsil. Sõitsime oma Montana paradiisi. Arvasime, et covid ei leia meid üles. Ei käinud poes, pidudel, ei näinud peaaegu ühtki inimest. Aga nüüd näen vaeva, et hingata."