Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
15. august 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 16. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ilmselt on palju ringiliikumist, sõitmist ühest paigast teiste ja erinevate inimestega kohtumisi. Naudid suhtlemist. Kui keegi vajab abi, oled valmis kiirelt tegutsema.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Mõttevahetused kalli inimesega võivad kiskuda vaidluseks. Ehk olete otsustanud aega koos veeta, ent olete eri arvamusel, kuidas seda täpselt teha. Räägitakse, et targem andvat järele.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sulle ei meeldi, kui keegi su seisukohtadega ei nõustu. Sa ei aktsepteeri teistsugust arvamust, vaid üritad inimesi ümber veenda, olles seejuures üsna jõuline.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tooni annavad meeldivad meeleolud. Märkad enda ümber positiivset ja oskad teistelgi tuju heaks teha. Koduste asjade uljaks korraldamiseks sobiv aeg.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ära võta kellegi teise pealekäimisel rahalisi tehinguid ette. Küllap on tal ennekõike enda huvid mängus. Nii lased sa lihtsalt oma heldekäelisust ära kasutada.

Neitsi
23. august – 22. september

Õhus on romantilisi võnkeid. Ära pühendu armsama teenimisele ja teenindamisele, anna talle võimalus sinu eest hoolitseda. See teeb rõõmu mõlemale osapoolele.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ehkki selja taga on tegus töönädal, ei paista sinul olevat mingeid väsimuse märke. Oled uljas ja tahad tegutseda, sportlike hobidega tegeleda. Õhtul oled valmis tantsupeole seadma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Taas võivad päevakorrale tõusta kunagised teemad, mis on selgeks rääkimata ja põhjustavad vaidlusi. Praegu on lihtne eriti pereliikmetega ühist keelt leida ja koostööd teha.

Ambur
22. november – 21. detsember

Pühapäev võib tuua tundelisi hetki. Su kõrval on keegi, kellega on ühiseid mälestusi, mille meenutamine paneb heldima.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Alati ei saa kõike võtta selge ja kaine mõistusega. Ka sinusugune realistlik inimene võib mõnikord endale lubada intuitsioonist lähtumist.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled neil päevil üsnagi heldekäeline, kulutades raha mitte praktilistele, vaid emotsionaalse väärtusega asjadele või elamustele. Väga hästi mõjub sulle sportimine.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled tundlikkuse laineharjal. Sõnu polegi vaja, kuna tajud teiste inimeste emotsioone. Oled küllaltki kergesti mõjutatav, samas aga suudad teistelegi tugevat mõju avaldada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Tänu Päikese ja Marsi trigoonile lähed uuele eluaastale vastu tugeva ja reipana. Oled enesekindel ning pakatad tegutsemislustist. Hea meelega võtad enda kanda suurema vastutuse ja teiste juhtimise, muudkui aga organiseerid kõigi tegevust. Hea füüsiline vorm tagab sulle rahulolu iseendaga.