Kanye West ja Kim Kardashian Foto: Reuters/Scanpix
Inimesed
13. august 2020, 14:59

Kim Kardashian soovib Kanyega suhted parandada ja perekonda koos hoida

Kim Kardashian on otsustanud päästa oma abielu Kanye Westiga ja lahendada lahkarvamused, kuigi need on sügavamad, kui avalikkusele paistab, vahendab Mirror.

Perele lähedane allikas rääkis ajakirjale Us Weekly, et Kim soovib oma abielu koos hoida, hoolimata tohututest probleemidest. "Ta on keskendunud suhete parandamisele Kanyega ja hoolitsenud usinalt abikaasa ning laste eest." Tõsielustaar on abikaasat vaimse tervise probleemidega toimetulekul palju toetanud ja soovib olla tema jaoks olemas nii heas kui halvas.

"Nende abielu seisis kindlasti silmitsi suurte raskusega ja Kanye ei saanud oma pere jaoks piisavalt kohal olla, kuid Kim soovib hoida kõiki koos ja teha asjad korda," lisab allikas. Kardashian loodab, et nad saavad hiljutised probleemid selja taha jätta, eriti oma laste huvides.

Paaril tekkisid raskused, kui Kanye väitis Twitteris, et Kim olevat teda Meek Milliga petnud, nüüdseks on postitus kustutatud. Pärast seda avaldas tõsielustaar, et mehel bipolaarne häire ja palus tema suhtes kaastunnet.

Pärast 2014. aastal sõlmitud abielu, on see kõige raskem kriis, mis paari tabanud. Õnneks suutsid Kim ja Kanye hiljutise perepuhkusega Dominikaani Vabariiki mingil moel suhteid parandada.