Foto: Pixaba2
Müstika
12. august 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 13. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tänaste planeediseisude mõjul võib tunduda, et parim viis oma tahtmise saamiseks on jõuline pealetung. Pidurda hoogu, sest on oht olulisi suhteid mõtlematusest rikkuda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui varem suutsid oma tahtmise igal juhul läbi suruda, selle nimel kohati ka teiste inimestega manipuleerides, siis täna avastad, et keegi üritab sind ära kasutada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sind pannakse olukorda, kus sul ei jää muud üle kui otsustavalt tegutseda. Igatahes on vaja külma närvi ja kainet mõistust, et oma strateegia põhjalikult läbi mõelda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pikka aega püsinud probleem, mis on sind päevast päeva rõhunud, võib täna lõpuks ootamatult lihtsalt laheneda, pead ainult õigel ajal õiges kohas olema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Saad valida, millist teed mööda edasi minna. Usalda otsust tehes eelkõige sisetunnet, aga ära ka mõistuse häält eira. Mingis mõttes tuleb valida kuldne kesktee.

Neitsi
23. august – 22. september

Aeg soosib aktiivset tegutsemist, ka füüsilise töö tegemist. Hea, kui sa ei peaks tegutsema üksi, vaid koos toredate sõpradega, lõbus õhkkond lisab tööindu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Võid tunda, nagu jookseksid peaga vastu seina – sind ei taheta kuidagi kuulda võtta. Väsid tavapärasest kiiremini ning õhtuks võid üsna läbi olla.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Hoia eesmärk silme ees ja tegutse! Ületa piire, purusta eelarvamusi – tee julgeid muudatusi. Ära aga kasuta tänast ohjeldamatut energiat selleks, et kellelegi halba teha.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui elad partneriga koos, ära siiski lase tal liialt oma elu korraldada. See, et sa teist inimest väga armastad, ei tähenda veel, et peaksid tema sõna kuulama.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Marsi ja Pluuto kvadraat annab tohutu jõu, mida pole aga sugugi lihtne juhtida. Päev on soodne raskeks pingutuseks ja järskude muudatuste tegemiseks.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Inimesed on erinevad, seda on ka nende soovid ja eesmärgid ning viisid, millega nad eesmärgi poole liiguvad. Sina tee asju sulle sobival moel ja jäta teistele vabadus oma tee valida.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suhted sõpradega kisuvad pingeliseks. Võib selguda, et olete olulistes küsimustes eriarvamusel. Oma seisukohtade jõuline kaitsmine võib teid lausa tülli pöörata.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Sul tuleb olla julge ja kindlakäeline, õppida ja ennast arendada. Sa pead teadma, millised on su eesmärgid ning kasutama praegu avalduvat tahtejõulisust nende poole liikumiseks. Valitse oma elu, tee ise julgeid muudatusi. Kui keegi teine üritab su saatust suunata, ära anna talle selleks võimalust.