Seidi Voogre (esiplaanil)Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
13. august 2020, 17:43

Toomas Hendrik Ilves tegi ulaka kommentaari! „Rannamaja“-Seidi: nii lahe inimene minu arust

Tundub, et “Rannamajast” tuntud kaunitar Seidi Voogre on saanud endale uue fänni, kelle üle võib olla väga uhke: Eesti endise presidendi Toomas Hendrik Ilvese! 

Kui kevadel tekitas palju põnevust fakt, et Twitteris väga aktiiivne ekspresident Ilves hakkas tõsielusarja kuningannat Seidit seal jälgima, siis nüüd leidis Ilves aega isegi selleks, et Seidi mõttekäiku kommenteerida. 

Nimelt jagas Seidi Twitteris väga tähtsat fakti: “Kui ma näen kuskil sõna viiner, siis mul tuleb ju viineripiruka isu”. Sellele tviidile vastas Ilves, kes nentis “Kui mina aga näen sõna vineer, haarab mu käsi haamri järele,” ning lisas lause lõppu ka inglinäoga emotikoni.

Seidi näeb Ilvese kommentaari pigem naljana. "Ka minu säuts pidi olema naljakas," ütleb ta Kroonikale. "Nii lahe inimene mu arust. Me pole küll kohtunud, aga ta meeldib mulle."

Pärast Ilvese kommentaari jagas neiu postitust ka oma Instagramis, kus kirjutas: "See väike suhtlus meie vahel läheb mulle alati hinge." Ka see, kui Ilves teda sotsiaalmeediaplatvormil jälgima hakkas, oli neiu jaoks suur asi. "Minu biggest flex üldse siin ilmas, jätke meelde, inimesed, et Toomas Hendrik Ilves jälgib mind tänasest Twitteris," kirjutas ta toona Instagramis.