Eesti uudised

Kohtulahingusse kistud aktivist Katrina Indiana: hing sai täis! Olen näinud sõpru, kellele on Alari Kivisaare ütlused väga haiget teinud (28)

LISA KOMMENTAAR

Mikk Pärnisit19. august 2020, 16:31
Olen näinud sõpru, kellele on Kartina Indjana ja Mikk Pärnista ütlused väga haiget teinud. Mis nüüd siis saab?
Tädi Maali15. august 2020, 19:10
Thulbergist kirjutamine on keelatud, vist pandi lollimajja"
Tädi Maali15. august 2020, 19:09
Kirjutasin, et see Rootsi Thulbergi-preilna on kuhugi ära kadunud, nüüd järglased juba olemas, nagu Kivisaarele head sooviv isik! Thulbergi ennustus täitus- maailm polegi enam endine!No ütlesin ma midagi erakordselt jubedat?
sarvesai16. august 2020, 14:27
nyyd sind sarvesaiaks keeratakse p
Tädi Maali15. august 2020, 19:06
Modereerige aga terviseks, ega ma sellegi pärast lakka õigust rääkimast! Teie seal lehes, aga saate kohe selle, noh, teate isegi!
Tädi Maali15. august 2020, 19:04
Veel üks selline veidi kummaline neiuke, see Kivisaarele augu- kaevaja! Ei tea, kuhu kinnisesse asutusse see Rootsi preilna on pandud, kes hirmsa näoga maailma lõppu ennustas? Tegi oma töö ära, sai Nobeli ja asi mutt! Tal oligi teatud määral õigus, peale seda õudukat polegi enam maailm endine! Vist oligi teine tulnukas!
Heli Tähepöld14. august 2020, 02:26
Kelleks Sa õige ennast pead? Ma väga loodan, et kohus rahuldab Alari Kivisaare nõude. See on uskumatu kuidas võib endale lubada inimene, teist inimest mutta tallata, kusjuures täiesti süüdimatult. No siin peab küll arsti juurde pöörduma, tegu on ikka noore neiuga. Loodan muidugi, et rohkem enam temast ei kuule iialgi. Väga rumal eneseteostus. Ehk saab abi ja ei pea nii koledal ja valel kombel tähelepanu anuma. Raske lapsepõlv?
Murakas13. august 2020, 22:19
Kui hale on see Katrina eneseõigustus meedias! Algusest peale astus ta Kivisaare juhtumiga sõna otseses mõttes ämbrisse - diskussioon ja kompromissi pakkumine peaksid eelnema avalikule petitsioonile, millega ta soovis tühistada Kivisaart. Millal ta diskussiooni soovis? Kas peale rahalise nõude saamist hakkas otsima kompromissi? Naerma ajab sellise jutuga ja haleda looga enda kunagisest kooliajast. Vastustusvõimeline inimene vastutab enda sõnade ja tegdude eest - läksid isiklikuks ja lükkasid käima teise inimese hävitamise kampaania, siis vastuta tehtu eest!
Avo A13. august 2020, 20:05
Kas Kivisaar läks üle piiri? Ei läinud. Ta on veel üks neist kes julgeb olla normaalne ja lisaks on tal säilinud veel huumorimeel. Nii edasi Kivisaar!! Söön edasi Eskimo jäätist ja kodus on Lindgreni raamat. Seal on ikka veel Pipi isa neegripealik ja keegi ei tule mulle ütlema, et nii ei ole.
piim ununes poodi16. august 2020, 14:32
ja ma ei palu vabandust kui musta kohvi joon
ooh13. august 2020, 16:24
kuulge,mul on palju sõpru keda ajab oksele teie vingumine
Teema valesti lahatud13. august 2020, 15:10
Selle asemel, et asja ümber sisuliselt arutleda, ehksiis - kas Kivisaar läks üle piiri ja kas teda peab korrale kutsuma, ilgutakse teema algataja lauseehituse ümber? Kellel harituse ja haridusega probleeme on?
Urmas13. august 2020, 21:42
Teema valesti lahendatud? Kui Kivisaare küsimused tehakse väidetes, siis on minu arvates tegemist alatu laimamisega.
Kah Andres13. august 2020, 15:07
Tüüpiline. Läheb Kunstiakadeemiasse õppima.Mis rahade eest selline kohtusse läheb? Mingi emmteeüü omadega, kellele Kiik lahkelt raha edasi jagab. Sodime ennast täis, võtame tobeda nime ja läheme tuuleveskitega võitlema. KA, mis asutus te olete?
Andres13. august 2020, 14:48
Võib-oila Kivisaar oli kusagilt kuulnud, et Floyd oli varem ähvardanud rasedat naist tulirelvaga. Naisõigusluse toetajana kalduksin ka arvama, et sellise inimese kohta võib kaaluda nimetust "pätt". Mis musti elusid puudutab, siis viimase 3 aasta jooksul on USA politsei tapnud rohkem valgeid kui musti.
juku13. august 2020, 14:46
Alati on sõbrad, kellele on haiget tehtud ja kunagi ei häiri neid sõpru endid see ainult Sind. Nagu see Eskimo jäätise juhtum. Kui ikka minna ja küsida nende eskimode käest, kas nad on selle peale solvunud... ei usu et nemad seda keelama hakkaksid, ikka siidinäpud, kel midagi muud teha ei ole.
Avo A13. august 2020, 14:00
Ah neiukene ootab kompromisse!!! Ise elab parasiidi elu ja on üimalt kompetentne ümbritsevaid õpetama, küsitav?
13. august 2020, 13:21
mina olen näinud inimesi , kes on sõjas käinud mis , siis sellest
kurb lugu13. august 2020, 12:51
Kui sinu vastu on algatatud kohtuasi siis on ajuvaba meedias edasi kaagutada.Sellega kahjustab daam oma positsiooni kohtu etappides. Edasine jäägu ikka advokaatidele ja juristidele kes hakkavad kaitset üles ehitama.
hiiuvana16. august 2020, 09:31
13. august 2020, 11:41
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
13. august 2020, 12:03
meil on võrdsed kõik, ka ilma büstita naised
Tom13. august 2020, 11:32
Kas tütarlaps on kindel, et ta ei teinud Kivisaare perele haiget
yll13. august 2020, 11:22
See suletud maailma jutt ei ole eriti pädev ,sest NSVL oli pindalalt üüratu.Sama oli ka seltskonnaga kes selles ilmaruumis elas. Inimene on lihtsalt avastab maailma ja juba arvab ,et on aafriklaste hädade põhjuse leodnud? Ega öelda asjata ,et kui sa pole noorena sots ,siis oled südametu ja kui sa pole vanemana konservatiiv ,siis oled lihtsalt loll. Rikas-vaene , paks-peenike ,kiilakas-karvane need on lihtsalt inivõrdluse osad ja ei kao ilmselt niipea. Autori ideaalne maailm on ilmselt punahiina kus kõik inimesed on 150cm pikad .musta pahmakaga ja rohelises mundris .
Bull13. august 2020, 10:33
Teiste õpetamist saab alati alustada iseendast. Näiteks kõrvaldades vead oma lauseehituses elik süntaksis - viimase lause teine pool vōiks olla sõnastatud: "... läbida uuesti põhikooli eesti keele ainekava" või "...lugeda uuesti läbi põhikooli eesti keele grammatika õppematerjalid". Miks? Esiteks, Eestis ei ole eesti keele grammatika põhikooli, küll on olemas põhikooli eesti keele grammatika (nii nagu on olemas ka põhikooli riiklik õppekava, mitte riikliku õppekava põhikool).
Bull13. august 2020, 10:32
Teiseks, kursuseid ei saa läbi lugeda, neis saab osaleda; ilmselt on tegemist vene keele mōjuga, kus on küll väljend читать курс, aga see tähendab hoopis loengu andmist. Kolmandaks, kursuseks loetakse Eesti õppekava kohaselt õppeaastat, mitte üksiku ainekava läbimist. Lisaks puudub eesti keele hgrammatika ainekava, küll on olemas keele ja kirjanduse ainevaldkonna eesti keele ainekava. Katrinale edu, natuke pingutab ju üle ja elukogemust veel juurde vaja, aga süda on tal õige koha peal.
Bull13. august 2020, 10:31
Teiste õpetamist saab alati alustada iseendast. Näiteks kõrvaldades vead oma lauseehituses elik süntaksis - viimase lause teine pool vōiks olla sõnastatud: "... läbida uuesti põhikooli eesti keele ainekava" või "...lugeda uuesti läbi põhikooli eesti keele grammatika õppematerjalid". Miks? Esiteks, Eestis ei ole eesti keele grammatika põhikooli, küll on olemas põhikooli eesti keele grammatika (nii nagu on olemas põhikooli riiklik õppekava, mitte riikliku õppekava põhikool).
jott13. august 2020, 09:33
Kivisaare raadioeetrist eemaldamine tähendabki ju vallandamist. Millegipärast meenub kogu seda janti jälgides selline sõnapaar või tegelikult mõiste nagu "funktsionaalne lugemisoskus". Tundub, et eesti keel saab rikastatud ka "funktsionaalse rääkimise" ja ka "funktsionaalse kuulmise" mõistetega.
Urmas13. august 2020, 08:17
Oeh, Katrina, haridus on küll Sinust kaugelt mööda läinud või käisid emakeele tundide ajal hoopis vahetunnis. Juhtusin ka autos kuulma seda Kivisaare saadet ja tema ütlemisi. Katrina, need Kivisaare öeldud laused, mida Sina esitad väidetena, olid tegelikult ju küsimused. Väide ja küsimus on ikka väga erinevad asjad, vähemalt eesti keele grammatikas. Kokkuvõtteks, Katrina, Sa võiksid võtta kätte ja lugeda läbi uuesti eesti keele grammatika põhikooli kursused.