"Mu au ja uhkus, mu õnn ja rõõm"Foto: Kuvatõmmis/Intsagram @nelekirsipuu
Inimesed
12. august 2020, 10:01

Juutuuber Nele Kirsipuu sai ekskallimalt karmi kriitikat: kui ma veel rohkem söön, läheb mu tagumik suureks nagu maakera

Juutuuber Nele Kirsipuu avaldas sotsiaalmeedias, et aasta tagasi otsustas ta end käsile võtta. "Seekord mõtlesin eesmärgiks võtta eesmärgituse," kirjutas Kirsipuu.

"Aasta tagasi hakkasin spordina regulaarselt hoogsat kõndi ja jooksmist tegema. Varem olen teinud igasugu treeningkavasid, dieete ja karme režiime, et keha lahe välja näeks, aga seekord mõtlesin eesmärgiks võtta eesmärgituse," selgitas ta.

Naine võttis kõndimise ja jooksmise enda tavapärasesse päevakavva, mis ei ole tema jaoks eriline ega pingutust valmistav. "Trenni tegemisel olen võtnud hoiaku tunda ennast hästi ja tasapisi koormust suurendades tugevdada oma südame-ja veresoonkonda."

"Esimese poole aastaga ei näinud peaaegu mingeid tulemusi, aga pika peale on muutused ilmselged. Siiani on kõik mõnus ja minu jaoks on selline lähenemine parim valik tervise ja välimuse hoidmiseks. Toitumist ma jälgida ka ei soovi, nii et šoksi ja pannkooke kõrbistan ikka stressivabalt," tunnistas Nele.

"Nii lahe on neid enne ja pärast pilte näha, kuidas inimene enda tegevusega keha mõjutada saab," selgitas Nele.

Nele julgustaks tulemusi mitte ruttu ootama, sest meeletut tempot muutusteks ei jaksa pikaajaliselt hoida. "Minu enne ja pärast pilt on tehtud 1,5 aasta vahega."

"Minu tasase jooksu ja hoogsa kõndimistrenni tulemusi hakkasin nägema alles 6. kuu pealt, seega polnud mingit mõtet igast trennist viimast välja pigistada, sest väline tulemus ei olnud pidev siht silme ees," tunnistas Nele, et talle sobib sihitus.

Kunagi püüdis üks Nele ekskallimatest teda solvata. "Ta ütles, et kui ma veel rohkem söön, siis läheb mu tagumik nii suureks nagu maakera."

"Tal polnud aga aimugi, et suur tagumik on mu lemmik osa minu juures ning tema solvang mõjus mulle tegelikult suurima komplimendina. Kõik jobud kutid võiksid minu poolest kuu peale sõita," näitas Nele, et tema pepu on ta au ja uhkus, ta õnn ja rõõm.