Ed SheeranFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
12. august 2020, 09:14

Palju õnne! Laulja Ed Sheeran ja tema abikaasa saavad esimese lapse

Ed Sheerani abikaasa Cherry Seaborn on beebiootel. Uudist hoiti karantiini ajal kõigi eest saladuses.

29aastane muusik Ed otsustas eelmiste jõulude ajal, et võtab pärast kahte ja poolt aastat töötamist muusikast pausi. Ta on seda aega hästi ära kasutanud, püüdes koos abikaasa Cherryga pere luua. Koroonaviirusest tingitud karantiin aitas sellele kaasa. Cherry on nüüd raseduse viimases staadiumis, kirjutab The Sun.

Nende sõbrad ütlevad, et neid ei ole viimasel ajal väga palju näha olnud, sest nii Ed kui Cherry on veetnud palju aega nende ühises Suffolki kodus.

Sõbrad lisasid ka, et Ed ja Cherry on üliõnnelikud. Nad on põnevil, aga on uudist vaka all hoidnud.

"Karantiin oli hea põhjus, miks väljas nii palju mitte käia, aga rasedus hakkab lõppfaasi jõudma ning põnevus muudkui kasvab, seega on nad hakanud rääkima sõpradele ja pereliikmetele. Nad teevad kodus viimaseid muudatusi ja laps peaks sündima suve lõpus."

Mirror kirjutab, et Sheeranil on juba plaan ka esimese lapse sündi vääriliselt tähistada - tätoveeringuga. Märtsis rääkis mehe sõber ajakirjanduses, et Ed on oma seljale juba lasknud tätoveerida ringid, mille ta tulevikus oma laste käejälgedega täidab. "Ed tuleb suurest katoliiklikust perest ja ta tahab majatäit lapsi," paljastas sõber.