Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
11. august 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 12. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul tuleb endale tunnistada, et mõnes asjas oled veel rumalavõitu. Sellest saab kiiresti üle, kui end kätte võtad ja asja uurid. Et edukalt jätkata, tuleb sul nii mõndagi õppida.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Jätkad seilamist varasemal kursil. Siiski näed, et praktikas ei kulge kõik sama libedalt kui teoorias, nii pead mõtlema ning oma plaanidesse parandusi tegema.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Usinus tavapärastes tegemistes sillutab tasapisi teed edu suunas. Partnerid ja ülemused märkavad su tublidust ja tunnustavad seda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sul jätkub kavalust, et see inimene, kes sulle meeldib, tasapisi ja kindlalt enese külge köita. Tunnetad vaistlikult, millal olla avameelne ja millal toob kasu salapära.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Väga hea päev suhete liinis. Kui varasemal ajal on olnud armsamaga lahkhelisid, annab nüüd asjad selgeks rääkida ning õnnelikult käsikäes edasi minna.

Neitsi
23. august – 22. september

Ainult iseenese tarkusest ei saavuta sa suurt midagi, vajad häid nõuandeid ning toetamist hetkedel, mil julgus raugeb ja kõhklema kipud.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Täna peaks lahenduse leidma probleem, millega palju tööd oled teinud. See laheneb sulle positiivselt, kuid kedagi su sõprade hulgast teeb selline asjade käik paraku kurvaks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suudad end tööalaselt tõestada, võimalik, et ka laiema üldsuse ees heast küljest näidata. Keegi üritab alustada isiklikku vestlust, kuid sina selleks aega ei leia.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui oled mingi jama korda saatnud, on parim viis selle klaarimiseks aus ülestunnistus. Kui teised nagunii asjast teavad, aga sina teed süütu näo ette, muutud naeruväärseks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Piirangud ajavad sind hulluks – vajad vabadust, võimalust asju oma tahtmist mööda korraldada. Sul võib tekkida häid ideid, ent on ka oht, et lased hetkeemotsioonidel end vales suunas juhtida.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Energiat ei ole väga palju, ajuti võid end väsinuna ja tujutuna tunda. Ka minevikuga seotud halvad emotsioonid võivad su praegusi tundmusi mõjutada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pead mõtlema, mis sulle töö juures olulisem on, kas kopsakas sissetulek või see, et tegevus oleks meeliköitev. Kui seda soovid, peaks avanema võimalusi selleks, et töökohta vahetada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Vabaduse hind on sinu jaoks väga kõrge. Oled valmis loobuma igavast tööst või rutiinsest suhtest, sest tahad asju ise otsustada ning kasvõi ekseldes oma teed otsida. Ilmselt kujuneb uus eluaasta vaheldusrikkaks ja seikluste rohkeks, samas pole kuigi lihtne arendada midagi püsivat.