Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
10. august 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 11. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill
Keskendumine ainult enese (või lähedase kaaslase) vajadustele ei vii sind praegu edasi. Pead arvestama kõigiga, kellega seotud oled, tegutsema kogu meeskonna huvide nimel.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Ära pea end liiga targaks – sul on veel küllalt arenguruumi! Maailm on täis võimalusi põnevateks kogemusteks, mille kaudu omandad uusi teadmisi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Isepäine lähenemine sind praegu edasi ei vii. Kõik ei sõltu sinust, kõrgemalt poolt tehtud ettekirjutused ei pruugi sulle meeldida, ent sellegipoolest tuleb neid järgida.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tasuks tähelepanu alla võtta rahaasjade korraldamine. Rutakaid samme teha ei tohi, iga käik tuleb läbi mõelda. Õigesti planeeritud tehingud tõotavad suurt edu.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tööasjus huvitav ja muudatuste rohke päev. Ehkki jäme ots on kellegi teise käes, on sul siiski küllalt palju sõnaõigust. Väljenda end selgelt ja samas viisakalt, siis sinuga arvestatakse.

Neitsi
23. august – 22. september

Raskemad ajad on sulle õpetanud, et pead ka rasketes oludes suurepäraselt vastu juhul, kui su selja taga on keegi, kes on alati toeks ja sind tingimusteta mõistab.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tööd ja vaeva sa ei pelga, saad aru, et miski ei tule niisama kätte, tuleb tõsiselt pingutada. Sind aitab edasi ka see, kui oled mõõdukalt enesekriitiline.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tegutse selle nimel, et targemaks saada. Haarad infot lennult ja oskad seda õigesti süstematiseerida, suutes olulised asjad mõttetust infomürast välja selekteerida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kõik ei ole lihtsalt võimalik, sest kõik ei sõltu sinust. Mõnikord tuleb osata ka järele anda ja kompromisse teha, selline oskus näitab pigem tugevust kui nõrkust.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tahaksid minna kergema vastupanu teed, keerukate ülesannete täitmise kas määramata ajaks edasi lükata või kellelgi teise kaela jätta. Niisugune nihverdamine on enesepettus.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sa ei suuda tänases päevas püsida – mingid minevikusündmused on olnud nii mõjuvad, et rikuvad sisemist tasakaalu siiani. Igatsus või kahetsus kummitab sind.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Proovi läbielatut kainelt analüüsida ja aru saada, mismoodi see sulle mõjub – kas sul on varem kogetu tõttu hirme, mis sind praeguses elus piiravad?

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uus eluaastaring tõotab tulla põnev ja üllatuste rohke. Sulle on väga oluline huvialadega tegelemine, enese arendamine valdkondades, mis on tõsiselt südamelähedased. Seoses hobidega kohtud ka põnevate persoonidega. Tasub ennast pidevalt täiendada, mõelda ka sellele, kuidas uusi teadmisi rakendada.