Kim Kardashian ja Kanye WestFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
10. august 2020, 14:18

Abielu päästetud? Kim Kardashian ja Kanye West saabusid perega reisilt tagasi

Kim Kardashian ja Kanye West sõitsid eelmisel nädalal reisile Dominikaani Vabariiki, et lahendada oma abieluprobleeme. Nüüd saabus paar tagasi Ameerikasse, kirjutab Mirror.

Tundub, et reis toimis, sest mõlemad näevad palju õnnelikumad välja ja abielu võib taas korda saada. Reisil sai paar nautida teineteisega kvaliteetaega – paistab, et just seda neil oligi vaja. Kim on ka Instagrami postitustes palju õnnelikum kui varem.

Kim ja Kanye väljusid pühapäeval lennukist koos oma nelja lapsega. Väidetavalt plaanivad nad perereisi jätkata ja sõita edasi Coloradosse. 

Hollywoodi kõige kuumema paari, Kanye Westi ja Kim Kardashiani abielu jooksis karile, kui 43aastane räppar tegi presidendikampaania pressiüritusel ootamatu avalduse, et Kim tahtis nende esiklast Northi oodates aborti teha. 

Perele lähedane isik avaldas väljaandele People, et Kim ei soovi rohkem kuulda, kuidas abikaasa nende pere isiklikest asjadest räägib. "Kim on šokeeritud, et Kanye rääkis oma kampaania ajal Northist. Ta on maruvihane, et mees midagi nii privaatset jagas. Kim on mures, et West võib veel isiklikel teemadel sõna võtta." Teine tuttav sõnas, et Kimi ja Kanye abielu on mehe käitumise tõttu ohus. "Asjad on märgatavalt halvenenud ja see on juhtunud väga järsku."

Vaata pilte tagasi Ameerikasse saabunud Kimist ja Kanyest siit!