Simon CowellFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
10. august 2020, 16:30

Simon Cowelli operatsioon oli edukas: tänan kõiki lahkete soovide eest

Telemees Simon Cowell proovis elektrirattaga sõita, kuid lõpetas haiglas - mees kukkus ja vigastas selga, vahendab Mirror.

Pärast kukkumist pidi Cowell operatsioonile minema, mis oli väidevatalt edukas. Arvatakse, et verevalumite ja tursete vähenemiseni kulub nädalaid, kuid Simon on pärast kuuetunnist operatsiooni ärkvel ja optimistlik. Kas ja millised on kukkumisest saadud püsivad kahjustused, pole veel teada. "Kõik loodavad, et ta taastub täielikult," sõnab allikas. 

Simon võttis pärast kukkumist esimest korda sõna Twitteris, kus kirjutas: "Mõned head nõuanded ... Kui ostate elektriratta, lugege enne sõtimist juhend läbi. Mul on osa seljast murdunud. Tänan kõiki lahkete soovide eest." Lisaks kiitis telemees kõiki arste, kes tema eest hoolitsesid. 

Õnnetus juhtus Simoni Malibu kodu hoovis. 60aastase Cowelli esindaja kinnitas väljaandele, et Simon viidi haiglasse. "Simon vigastas selga ja ta viidi haiglasse. Ta läheb hästi ning on arstide hoole all ja parimates kätes. Simon murdis selja ja läheb operatsioonile."