Intsikurmu 2020Foto: Aldo Luud
Üritused
9. august 2020, 13:00

GALERII | Muusikanautlejad kogunesid Põlvamaale Intsikurmu festivalile

Sel nädalavahetusel toimus Põlvamaal Intsikurmu metsapargis selleaastane Intsikurmu festival, mis oli küll koroona tõttu pisut teistmoodi - osa festivali kanti üle televisiooni vahendusel. 

“Koostöös Teliaga teeme kahel päeval otseülekanded festivali programmist, mis on vaadatav Telia sisuleidjas või Intsikurmu veebilehel. Festivali pilti toodavad ligi kuusteist telekaamerat. Otseülekande teeb 8. augustil ka Raadio 2. Kes kohapeale tulla ei saa, kutsume inimesi üles korraldama festivali oma kodus pereringis või sõpradega – kaunistage näiteks koduaed, tellige söök ja jook festivali virtuaalselt toidutänavalt ning vaadake otseülekannet ekraanilt või kuulake raadiost,” rääkis festivali peaprodutsent Martin Ruus Õhtulehele juuli lõpus. “Reedel ja laupäeval saab osta otseülekandeks pileti. Festival on esimest korda eksporditav ja ka välisriikide elanikud saavad festivali vaadata.”

“Alternatiivne idee pakkuda Intsikurmu festivalielamust tekkis volbriööl Valgemetsas ja juba 1. mail hakkasime visiooni ehitama ning koostööpartnereid kaasama. On olnud väga innovaatilne, paindlik ja loov protsess. Nägime suletud maailmas uusi võimalusi, leidsime uue energia ja otsisime lahendusi,” sõnas peaprodutsent.