Andi RaigFoto: TAIRO LUTTER
Inimesed
7. august 2020, 15:45

PALJU ÕNNE! Andi Raig palus kallima kätt

Raadiohääl Andi Raig palus 5. augustil enda elukaaslase Kärolin Loosaare kätt. „Soon to be Mrs. Raig,” kirjutab Kärolin Facebooki postitatud pildi juurde, kus on näha ka imeilusat kihlasõrmust. 

Andi ostis kihlasõrmuse juba eelmisel nädalal. „Peitsin sõrmuse oma diskovarustuse kotti,” sõnas Raig Skyplus raadio eetris. Ka ettepanek polnud tavaline. Raadiohääl selgitas, et ettepanekut on ta planeerinud juba aastaid.

„Olen alati tahtnud suuri pulmi, suurt kihlumist - kuu ja tähed kukuvad alla, hobused, tuvid,” tunnistas Raig, et kõik pidi olema suurejooneline. „Aeg kuidagi läks kiiresti. Küll oli vaja kodu ehitada, lisaks oli vaja lapsi kasvatada - kogu energia ja finants läks sinna ning nii see aeg veniski. Lõpuks tundsin, et olen nii vana, et üldse kihluda, aga tuleb unistusi koomale tõmmata ja asi ära teha.” 

Andi sõnas, et kui nad perega kusagil reisil käivad, siis teevad nad endale mälestuseks videoid. Nii sündis ka ettepanekuks idee. „Oleme nii kokku leppinud, et iga aasta teeme suure kokkuvõtva video, et tore vaadata, mis aasta jooksul toimus. Siis ma mõtlesingi, et on hea võimalus oma lubadusi täita. Hakkasin kokku panema koduvideot ja valisin just sellised nunnud hetked, kus mu kallis kaasa peal on.”

„Kirjutasin iga klipi juurde paar lauset selle kohta, mis mulle mu kaasa juures kõige rohkem meeldib ning mida ma tema puhul kõige rohkem hindan,” kirjeldas mees.

Video lõpus oli hoidis Raig käes perekonna reliikviat. „97 aastat tagasi pani minu vanavanaisa mu vanavanaema sõrme sõrmuse, mille minu vanaema ja vanaisa kinkisid mulle 25 aastat tagasi sünnipäevaks. See sõrmus saigi natukene ümber kujundatud kihlasõrmuseks,” selgitas Andi.

„Mina ise seisin video ajal teises toas - panin selga viisakamad riided ja hoidsin pisemat, et too nutma ei hakkaks. Nii sai Kärolin rahulikult videot vaadata. Ja nii saigi laskutud ühele põlvele,” sõnas Andi, et lapsed olid tunnistajateks. 

Hiljem andis omapoolse kommentaari ka pere 7aastane tütar: „Noh, ma ei suuda uskuda, et sa selle ära tegid!”