Zoë KravitzFoto: Reuters/Scanpix
Tele
8. august 2020, 12:00

Zoë Kravitzi seriaalile tehti esimese hooaja järel lõpp

Rokkar Lenny Kravitzi tütar Zoë Kravitz teatas Instagramis, et voogedastusfirma Hulu on teinud lõpu tema seriaalile "High Fidelity".

31aastase Kravitzi sari põhineb Nick Hornby samanimelisel romaanil (e. k. "Elu edetabelid"), kuid meespeategelase Robi asemel on tegevuse keskmes samanimeline naine. Näitlejanna tänab sarja tegemisel osalenuid. "Imetlen teid kõiki. Ja aitäh kõigile, kes meid vaatasid, armastasid ja toetasid." Lahkuminekud on nõmedad, resümeerib staar kokkuvõtteks. 

Zoë jaoks oli "High Fidelitys" mängimine seda olulisem, et 2000. aasta Hollywoodi ekraniseeringus osales tema ema Lisa Bonet ("The Cosby Show"). Zoë on rääkinud, et emale meeldis väga filmis mängida ning ka ta ise on ekraniseeringu suur fänn. 

Sarja lõppemine on Female Firsti teatel üllatav, sest selle loojad Veronica West ja Sarah Kucserka olid hiljuti Hollywood Reporterile rääkinud, et neil on kavas mitu hooaega. "Filmi ja telesarja vahe on see, et telesari kestab loodetavasti mitu hooaega ja on eetris kümneid ja kümneid tunde."