PETLIK IDÜLL: Gwyneth ja Chris 2014. aasta jaanuaris, mil nad olid tegelikult juba ammu lahku läinud. Abielu purunemisest teatas kuulus paar 2014. aasta märtsis. Foto: AP/Scanpix
Inimesed
8. august 2020, 10:00

Gwyneth tunnistab, et tema ja Chris Martin ei sobinud kokku

Näitlejanna Gwyneth Paltrow tunnistab Briti Vogue'is, et tema ja Coldplay rokkari Chris Martini abielu oli läbi juba aastaid enne seda, kui nad lahutusest teatasid.

Hollywoodi täht (47) kirjeldab oma 38. sünnipäeva 2010. aasta septembris, mille ta veetis koos abikaasaga idüllilises Toscanas. Maja oli imekauni vaatega ja õdus, köögilaud aiaandide all lookas. "Ma ei mäleta, millal see täpselt juhtus. Ma ei mäleta, mis nädalapäev või kellaaeg oli. Kuid ma teadsin - vaatamata pikkadele jalutuskäikudele ja veel pikematele pikutamistele, suurtele klaasitäitele Barolo veinile ja käest kinnihoidmisele - et mu abielu on läbi."

Näitlejanna üritas seda tunnet maha suruda ja algul see õnnestus. Lahutusest teatas kuulus paar alles kolm aastat hiljem, 2014. Fännidele oli see nagu välk selgest taevast - 2002. aastast koos olnud paar tundus kogu aeg õnnelik.

Nüüd tunnistab Paltrow, et tema ja Chris olid selleks ajaks juba aasta aega lahus olnud. Tegelikult polnud nad algusest peale päris hästi kokku sobinud. "Me ei sobinud ikka päriselt kokku," tõdeb Gwyneth. "Alati oli mingi ebamugavus ja rahutus. Aga oma lapsi armastasime me täiega."

Paltrow ja Martin lubasid järgida teadliku lahkumineku kontseptsiooni - see sõnastus põhjustas ohtralt pilkeid. 2018. aastal andis Chris aimu, et abielu purunemine oli ränk. "Tundsin end ümmarguse nullina." Üks bändikaaslastest rääkis oma hirmust, et Chris võib endale otsa peale teha. "Muretsesin tema pärast niivõrd, et olin hommikul väga rõõmus, kui sain temalt SMSi, mis andis aimu, et tal on kõik korras."

Gwynethil ja Chrisil on teismeline tütar ja poeg. Kaks aastat tagasi abiellus näitlejanna produtsent Brad Falchukiga. "Tean, et mu eksabikaasa oli mõeldud mu laste isaks, ja ma tean, et mu praegune abikaasa on mõeldud inimeseks, kelle seltsis ma väga vanaks saan."