Maag Anzor ja Kethi UibomägiFoto: Stanislav Moshkov
Inimesed
7. august 2020, 00:09

Koroona tõttu viis kuud lahus olema pidanud Kethi Uibomägi ja maag Anzor said lõpuks teineteise käte vahele (1)

Mullu veebruaris suhtega avalikkuse ette tulnud laulja Kethi Uibomägi ja "Eesti selgeltnägijate tuleproovi" 2019 saate võitja Anzor Odisharia pidid koroonapandeemia tõttu lahus veetma viis pikka kuud. Nüüd said armunud taas kokku!

Valentinipäeval teineteisele avalikult armastust avaldanud Kethi Uibomägi (30) ja maag Anzor (26) said sõbrapäevast saati koos olla vaid mõne nädala, kui Anzor pidi piiride sulgemise tõttu Gruusiasse naasma.

"Leidsin, et ta peaks sellises kriisis oma perele, vanematele ja Gruusia riigile olemas olema," ütles Kethi. "See on muinasjutuline aeg – Anzor on nagu Gruusia prints, kes on praegu seitsme maa ja mere taga."

"Meil on palju armastust ja rõõmu – armastusel puuduvad piirid, mistõttu ei ole tähtis, kus sa elad," lisas Anzor. "Me ei suhtle ainult telefoni ja neti teel, vaid ka unenägudes ja mõttejõu kaudu."

Uibomägi ja Anzor tutvusid mullu aasta mais selgeltnägijate saate võtetel, rohkem hakkasid nad suhtlema pärast saate finaali. "Ta on minus näinud midagi sellist, mille olemasolust ma ise teadlik olen, kuid millesse ma ise ei ole ehk uskunud,“ rääkis naine.