Triinu-Liis Epner ja Justin McNairnFoto: Erakogu
Inimesed
6. august 2020, 15:35

SEE KÄIS KÜLL KÄHKU! Triinu-Liis Epneri kallim Justin ostis kihlasõrmuse: oleme abieluks valmis (2)

"Koroonaviirus on meie elu palju mõjutanud. Olen teinud kõik, mis minu võimuses, et Eestisse tulla," ütleb blogija Triinu-Liis Epneri Austraalias elav kallim Justin McNairn Instagramis.

"Ärge kritiseerige, aga mul on väike üllatus teile jagada," muigab Justin ja võtab taskust välja Triinu-Liisile mõeldud kihlasõrmuse. "Ma tean, et see on täiesti hullumeelne ja ei tea, millesse ennast praegu segan, aga mis oleks, kui Triinuga abielluksime?" küsib mees fännide arvamust.

Justin jagab Instagramis, et otsis Triinu-Liisile kihlasõrmuse Foto: Kuvatõmmis/Instagram.com/meettheleos

"Me ei tea, mis tulevik toob, aga mõelge, kui abielluksime - oleme valmis, kui see juhtuma peaks!" rõõmustab mees. "See ei ole ettepanek, aga mul on tõepoolest sõrmus olemas. See näitab, kui väga tahan Eestisse tulla."

Triinu-Liis ja Justin kohtusid sotsiaalmeedias. "Sattusin tema sisu nägema TikTokis. Tundus kena, sümpaatne ja enesekindel kutt: mõtlesin, et vaatan, kes ta selline siis on. Piilusin tema Instagrami kontole ja reageerisin ühele pildile tuleleeki kujutava emotikoniga, aga sõnagi ei kirjutanud. Ligikaudu tunnike hiljem oli postkastis temalt sõnum ja nii me juttu rääkima jäimegi," meenutas Triinu-Liis juunis Õhtulehele antud intervjuus. 

"Mulle on on alati tätoveeritud mehed sümpaatsed olnud. Justinil on minuga meeletult sarnane huumorisoon. See on väga oluline! Lisaks on ta hästi siiras, armastav, hoiab oma lähedasi ja on karjäärile orienteeritud. Ta on kirglik kõiges, mida teeb!" kiitis Triinu-Liis oma väljavalitut. 

"Kuigi paljud ei taha seda tunnistada, tekib esmamulje välimuse põhjal. Olin kohe lummatud Triinu ilust ja naeratusest, see on alati olnud minu nõrkus. Praegu paelub mind Triinu juures kõik: tema iseloom ja ettevõtlikkus. Oleme nii mitmes mõttes sarnased, seega ma teadsin, et she is going to drive me crazy ( ta ajab mu hulluks - toim.)." lisas Justin.

Loe Triinu-Liisi ja Justini suhte kohta pikemalt siit!