Elina NechayevaFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
6. august 2020, 13:31

338kilomeetrise matka läbinud Elina Nechayeva: vahepeal oli nii valus, et pisarad voolasid

Lauljatar Elina Nechayeva võttis matkasellidega kampa ja läbis 13 päeva jooksul jala mööda Eestimaad 388 kilomeetrit. Saates "Ringvaade suvel" rääkis lauljatar, et tema varasem kokkupuude matkamise ja telkimisega oli minimaalne ning ta võttis väljakutse vastu, kuna on seiklushimuline. 

"Esimesed paar päeva, kui auto mööda sõitis, oli mul tunne, et läheks tee peale ja ütleks: "Palun võtke mind kaasa, viige koju, sooja voodisse ja duši alla!","seletas Elina. "Aga siis ma kõndisin, töötasin iseendaga ja leidsin, et kõige paremini töötab kui oled siin ja praegu ning naudid seda olukorda. Siis läks suure mõnuga kõik edasi."

Kuigi esiti arvas Elina, et tüütud putukad - sääsed ja parmud - saavad olema takistuseks, oli tal hoopis raske leppida sellega, et ei saanud seisma jääda ja metsa all kasvavaid marju nosida. Tempo oli lihtsalt ette antud ja sellest tuli kinni pidada. 

Elinal tuli rinda pista nii villidega kui ka ülesöelnud põlvega. "Jalg enam ei töötanud ja pool ajast vedasin jalga kaasa. Ma ei andnud alla, kõndisin ikka kõik läbi, läbi valu ja pisarate," rääkis Elina, et vahepeal oli tal ikka nii valus, et pisarad voolasid.