Cameron Diaz Foto: AP/Scanpix
Inimesed
6. august 2020, 13:30

Cameron Diaz leidis filmindusest taandudes hingerahu

Hollywoodi superstaar Cameron Diaz taandus mõni aeg tagasi filmindusest ja kinnitab, et see oli ainuõige otsus. Ta on lõpuks leidnud hingerahu.

Diaz (47) tegi 20 aastat kestnud karjääri viimase filmirolli 2014. aasta "Annie's", kirjutab BBC News. Kaks aastat tagasi langetas ta lõpliku otsuse Hollywoodist taanduda. "Sain hingerahu, sest hoolitsesin viimaks enda eest," rääkis Diaz kolleeg Gwyneth Paltrow' terviseteemalises veebisaates. "Mul oli vaja teada, et oskan täiskasvanu olla."

Diaze arvates ei mõista väga paljud, kuivõrd stressirohke võib näitlejatöö olla. "Tean, et sina mõistad, aga sel tasemel on väga stressirohke töötada ja avaliku elu tegelane olla ja kõigi silme all olla."

Viis aastat tagasi abiellus Diaz rokkar Benji Maddeniga. Mullu detsembris teatasid nad ootamatult, et neile sündis tütar Raddix. Usutavasti tuli laps ilmale surrogaatema abil. Cameron rääkis intervjuus, et just Gwyneth julgustas teda emaks saama. Paltrow'l on abielust Coldplay rokkari Chris Martiniga kaks teismelist last.

"25aastaselt poleks ma suutnud selline lapsevanem olla," ütles Diaz. "Kui pole sind, poleks ma emaks saanud. Vanasti ma ütlesin, et ei taha lapsi. Aga sina ütlesid: "Sa saad veel lapsi, sa abiellud, sa saad veel lapsi.""