Katy PerryFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
6. august 2020, 11:15

Katy Perry pihtimus: „Kartsin emaks saamist paaniliselt.“

Viimase vindi peal rase Katy Perry tunnistab ajakirja People kaaneloos, et veel kaks aastat tagasi tekitas mõte emaks saamisest temas kabuhirmu.

USA lauljanna on teada andnud, et tema ja "Kariibi mere piraatide" täht Orlando Bloom saavad tütre vanemateks. 35aastane Katy räägib värskes intervjuus, et soov emaks saada tekkis temas alles hiljaaegu. "Kaks-kolm aastat tagasi tekitas see mõte minus kabuhirmu. Mõtlesin, et ma ei kujuta ette, kuidas ma seda küll suudaksin. See on ju hullumeelne. Suudan vaevu enda eest hoolitseda!"

 
 
 
View this post on Instagram

Like everyone else, Katy Perry has struggled with the ups and downs of 2020. "Every day your options change, and you don't know what's what. Especially being pregnant in a pandemic, it's an emotional rollercoaster," the American Idol judge tells PEOPLE in its latest cover story. But after surviving the "darkest" years of her life, Perry says she's well-equipped to handle some curveballs. Now, "I get to live life, and I get to bring life into the world," she says. "Finding the gratitude in this pain has been a real journey, but the outcome is worth it." 💕 Pick up the issue on stands Friday, and tap the bio link for more on how she's embracing a future filled with "family and love and laughing and coziness." ✨ 📷: @brookenipar

A post shared by People Magazine (@people) on

Kuid muutuse Katy mõtteviisis tõi nn Hoffmani protsess - nädalane tervenduslaager, milles osalejad süüvivad lapsepõlves sisse juurdunud negatiivsetesse käitumismustritesse. "See muutis mu elu, ja see on muutnud Orlando ja paljude mu sõprade elu," kinnitab lauljanna, kes oli otsinud lahendust kauasele depressioonile. Katy sõnul aitas Hoffmani protsess tal ümber kujundada hoiakuid enda suhtes ning oma harjumusi ja käitumismustreid. Nüüd ei karda ta enam last ilmale tuua. "See on mulle palju vabadust juurde andnud," kinnitab staar, kes annab 28. augustil välja kuuenda stuudioalbumi "Smile". "Olen meie tütrekese tulekust väga elevil."