Abieluettepanekuks kasutatud küünaldest puhkes tulekahju. Foto: Albert Ndreu / SWNS/Scanpix
Kiiksud
6. august 2020, 09:54

Mees põletas romantilise abieluettepaneku käigus korteri maha

Briti mees tahtis korraldada oma kallimale üüratult romantilise abieluettepaneku, kuid otsus moodustada teeküünaldest sõnad "Abiellud minuga?" maksis end valusalt kätte.

New York Posti teatel oli Albert Ndreu (26) esmaspäeval kulutanud neli tundi abieluettepaneku ettevalmistamiseks - ta puhus täis 60 õhupalli ning moodustas sajast teeküünlast sõnad "Abiellud minuga?". Muusika mängis, pudel Chiantit ootas lahtikorkimist - kõik oli valmis, et Valerija Madevic (22) elu kauneima üllatuse saaks. Albert sõitis pruudile järele.

Aga kui nad umbes kell 20.30 oma Sheffieldi koju naasid, kus nad olid elanud umbes kuu, võtsid neid trepikojas vastu suitsupilved. Suitsu tuli ka nende korteriukse alt. "Käskisin Albertil tuletõrjesse helistada," rääkis Madevic hiljem. "Olin täielikus šokis. Värisesin üle kere, sest olukord tundus väga halb."

Albert näitab, kuidas ta põlengu ajal oma kallimale abieluettepaneku tegi. Foto: Lee McLean / SWNS/Scanpix

Ndreu ei tahtnud siiski kosjaplaanist loobuda: ta laskus keset tossu ühele põlvele. "Albert võttis taskust karbikese ja ma olin täiesti sõnatu. Ta ütles, et oli suure prohmaka teinud - meie maja oli sõna otseses mõttes leekides -, kuid palus mind endale naiseks. Ja ma ütlesin jah." Valerija tunnistab, et tal oli tekkinud väike kahtlus, kui Albert talle lilledega tööle vastu tuli. "Mõtlesin, et kas ta on kodus midagi katki teinud. Aga mul polnud aimugi, et ta oli terve meie elutoa hävitanud!"

Aasta tagasi kohtinguäpi kaudu tutvunud paar elab remondi ajal Ndreu sugulase pool. Õnneks said põlengus jäävalt kahjustada vaid sülearvuti, mõned raamatud ja kõlar. Nad plaanivad abielluda tulekahju esimesel aastapäeval ja kutsuda tänutäheks pulma ka tuletõrjujad. "Loodan, et see on teistele hoiatuseks: armastuse ja küünaldega võib liiale minna," muigab Ndreu.