Tanel PadarFoto: Erlend Štaub
Inimesed
9. august 2020, 12:08

Tervis parem! Kontserte tühistanud Tanel Padar on taastunud ja astub taas lavale

Rõõmusõnum kõigile muusikanautlejatele - selga vigastanud Tanel Padari tervis on paremaks läinud ja mees astub taas koos Lennaga lavale. Täna õhtul näeb neid Pärnus. 

„Mina vigastasin täna oma selga niimoodi, et sõna otseses mõttes ei ole võimeline kõndima, veel vähem kodust välja liikuma,” kirjutas Tanel Padar kolmapäeval enda fännilehel. Muusiku jaoks jäi kolmapäevane Vihula mõisas toimuv „Kas nii siis jääbki?” tuurikontsert ära ning laval nägi vaid Lennat.

Tanel vabandas ka Instagrami kaudu kõikide ees, kes Vihula kontserti ootasid. „Ma ei ole elus varem valu või haiguse pärast ühtegi kontserti ära jätnud. Paar aastat tagasi esinesin õhtul, kuigi olin hommikul Eesti teises otsas rattaõnnetuses autoga kokku põrganud ja EMO-s kokku õmmeldud,” kirjutas ta ja lootis fännidelt mõistvat suhtumist. „Tänane olukord on halb ja esinemine ei ole võimalik.”

Ära jäi ka neljapäeval Kasepääl toimunud kontsert ning kontserdikorraldaja ütles Õhtulehele siis, et nad veel ei tea, kas Pärnu ja Viimsi kontserdid toimuvad. Nüüd on selge, et Tanel on piisavalt taastunud ja astub Pärnus lavale. 

Laulja tõmbas kolmapäeva (05.08) õhtul enda selja niivõrd õnnetult ära, et ei saa enam liikuma. Kuna korraldustiim sai suhteliselt hilja teada, otsustasid nad Vihula kontserdi ilma lauljata siiski ära teha. 

2018. aasta juunis sattus mees rattatreeningul õnnetusse, kui põrkas kokku autoga. Mõned tunnid hiljem postitas Tanel juhtumist fotod ka oma Instagrami kontole. „Pärast mõningast toibumist võin tõdeda, et sain eile endale uue sünnipäeva. Läksin hommikusele rattasõidule, kuid trenn kulmineerus liiklusõnnetusega. Kuigi ei taha moraali lugeda, pean siiski kõigile südamele panema olemaks liigeldes ülimalt ettevaatlik! Nii autojuhi kui ka ratturina, vaatamata staažile ning kogemusele - elu on kõige kallim vara. Olgem hoolivad ja tähelepanelikud,” kirjutas mees. Samal õhtul astus ta aga Pirital juba Suverockil publiku ette!