Andrei ZevakinFoto: Merilin Ulm
Inimesed
5. august 2020, 18:37

Brigitte Susanne Hundile on konkurent tekkinud? Juutuuber Andrei Zevakin hakkas bachatat tantsima

Muusikaprodutsent ja juutuuber Andrei Zevakin lubas enda jälgijatele peaaegu kaks kuud tagasi, et hakkab bachatat tantsima. Nüüd on see aeg lõpuks käes, mil lubadus sai täidetud. 

Muusikaprodutsendina tuntust kogunud Andrei Zevakin jäi kevadel Floridasse koroonalõksu. Noormees otsustas hakata enda aega sisustama juutuubis reaktsioonivideosid tehes. Seeria sai alguse „Eesti parim TikToker?” videoga. Nähes, kui paljudele pakkus antud video meelelahutust, otsustas noormees jätkata ning üheks valituks sai ka Brigitte blogist võetud bachata treeningvideo.

Zevakin tegi palju nalja raadiohääle käitumise ning ka neiu poiss-sõbra Indrek Mäe üle, kes väljendas end justkui nagu talle meeldiksid mehed. See nali raadiohäälele ei meeldinud ning ta näitas pahameelt Instagrami story kaudu, kus ta tunnistas, et video oli mingi hetkeni naljakas, kuid noormees läks siiski üle piiri.

Peaaegu kaks kuud tagasi tegi Andrei uue video. Videos lubas ta, et kui saab piisavalt palju meeldimisi, siis ta hakkab bachatat tantsima. Jälgijaid ajas see muidugi kihelema ning meeldimiste arv tuli oodatust kiiremini täis. Mees enda lubadust ei murdnud ning asus tantsutrenne võtma. Andrei tantsupartneriks osutus kahekordne meister võistlustantsus ning Indrek Mäe endine tüdruksõber Greta Korju.

Noormees treenis video jaoks end umbes kuu aega. „Esimene reaktsioon oli, et millega ma tegelen? Aga ei lõpuks sain väga kiiresti selgeks ja päris tore oli actually (tegelikult – toim.),” räägib Andrei enda videos.

Üks jälgijatest oli välja käinud ka idee teha koostööd Brigitte Susanne Hundiga, mis ajas juutuuberit naerma. „Pigem ei. Päris pull oleks tegelt vaadata, kui Brigitte teeks sama video.”

Mees lubas enda video lõpus, et kui saavad seekord 15 tuhat meeldimist kokku, hakkavad nad koos Gretaga bachata algkursusi tegema.