Seidi VoogreFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
5. august 2020, 16:39

VIIMANE PIISK KARIKAS! „Rannamaja”-Seidi pahandab: mulle ei meeldi sellises olekus pildile ronida!

„Pole mingi saladus, et ma olen noor inimene ja mulle meeldib alkoholi tarbida, aga sellises olekus pildile ronida... peaks ilmselge olema, et see ei meeldi mulle,” põhjendab „Rannamaja”-Seidi, miks teda häirib koos võõrastega klubis piltide tegemine.

Tõsielusarjas „Rannamaja” osalenud Seidi Voogre pahandas paar päeva tagasi Instagrami teel enda jälgijatega - nimelt on neiu pidanud rinda pistma tuntuse tülikama poolega. Noore inimesena tahab ju ka Seidi end aeg-ajalt vabaks lasta ja sõpradega väljas käia. Ent pidutsedes juhtub üha tihemini, et ligi tulnud austajad tahavad koos Seidiga pilte teha.

Suurema kamba poolt pildi küsimine on olnud Seidi jaoks kõige ekstreemsem. „Siis nad kogunevad mu ümber ja sõbrad kaovad niimoodi ära,” pahandab ta.

Viimaseks piisaks karikasse oli Seidi jaoks see, kui suvalised inimesed hüppasid talle selga ega mõistnud sõna „ei”. „Tol hetkel oli mul ka joogist süda paha ja ma lihtsalt pidin selle sõnumi kõikidele edasi andma,” kommenteerib Seidi, miks ta selle üle avalikult sotsiaalmeedias pahandas.

Neiu teeb ka ise joogisena Instagrami story'sid, kuid see on tema sõnul teine asi. „Need pildid on minu käsutuses ja saan kontrollida, mida jagan,” sõnab ta.

Seidi siiski kätt alati ette ei pane ning julgustab pilte küsima muul ajal kui pidutsedes. „Tänaval või mujal tehku inimesed pilte nii palju, kui ise tahavad. Ma olen sõbralik inimene ega ütle kunagi piltidest ära. Välja arvatud juhul, kui ma olen peol.”

Kui võib tunduda, et tõsielusarjastaari elu võib olla keeruline ning inimesed jooksevad teda nähes kohe tormi, siis tegelikult on Seidi sõnul päevavalges üsnagi lihtne liikuda. „Eks siis küsitakse ka pilte, aga rohkem on sosistamist ja näpuga näitamist.”

Ette on tulnud ka olukordi, kus inimesed tulevad Seidi pärast mõne söögikoha või kaubanduskeskuse ette, kuid seda ta pahaks ei pane. Ta sõnab: „Rohkem teevad nii väiksed lapsed. Minu arvates on see armas ega tee kellelegi liiga.”