Merylin NauFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
5. august 2020, 15:33

„Rannamaja“-Merylin meenutab eriti halba sünnipäevakinki: vaatasin teda nagu juhm ja mõtlesin, et äkki tuleb midagi veel (1)

Tõsielustaar Merylin Nau ehk "Rannamaja"-Merylin meenutab oma Instagrami lehel lugu sünnipäevapeost, kuhu tema tolleaegne peigmees õige näraka kingiga tuli. 

"Nimelt mul oli üks peikalaadne olevus, kes näitas näole siis, kui ilm lubas ning kui saabus minu sünnipäev tuli ka kutt kohale," meenutab Merylin, et varem polnud ta sünnipäevi nii korraldanud, kuid seekord toimus suur majapidu.

"Olin mõnes mõttes excited (elevuses – ingl. k.), et huvitav, mida ta mulle küll kingib," kirjutab Merylin, et uudishimu on ikka teada saada, mis kingipakkide sees on.

Neiu üllatuseks tuli mees uksest sisse kolme närtsinud roosi ja kolm eurot maksva veinipudeliga. "Ma vaatasin teda nagu juhm ning mõtlesin, et äkki tuleb midagi veel," lootis Merylin kallima selja taha piiludes siiski veel midagi leida.

Merylin tahab looga jagada ka õppetundi. "Mu isa on alati öelnud, et õige mees toob kulda ja kes toob pudeli, selle eest jookse. Nii ma siis tegingi. Kui tal sünnipäev tuli, siis jätsin ta tema enda sünnipäeval maha," avalikustab ta.

Oma jälgijatel palub tõsielustaar jutustada hulle lugusid, et ta ennast üksi ei tunneks. Kommenteerijate seast võib leida imestajaid, kes Merylini isa antud soovitust õigeks ei pea. ""Õige mees toob kulda", no mida veel. Kui raha pole, siis õige mees ta pole? Okei," kirjutab üks jälgija. Merylin vastab kommenteerijale: "Ma tegelikult ei tea ühtegi ambitsioonidega meest, kel raha pole."