Paris Jackson ja Gabriel Glenn Foto: AP/Scanpix
Inimesed
5. august 2020, 13:12

ARMULUGU PURUNES: Paris Jackson läks poiss-sõbrast lahku

Paris Jackson on lahku läinud muusik Gabriel Glennist, kellega ta jõudis koos olla üle kahe aasta. Mis saab Parise ja Gabrieli ühisest bändist The Soundflowers?

Michael Jacksoni tütre armuloo purunemisest teatas veebikülg TMZ.com. Alles äsja olid Paris ja Gabriel oma Facebook Watchi sarja "Unfiltered" viimases osas rääkinud, et nad tülitsevad pidevalt.

"Meie, Jäärad, oleme olukorrast olenevalt väga läbematud," ütles Paris (22). "Armastatud inimeste ja asjade koha pealt on meil pühaku kannatus. Aga meie dünaamika Gabe'iga on väga huvitav. Oleme mõlemad topeltkangekaelsed. Mina olen alati kangekaelne olnud ja ma teadsin, et ka tema on kangekaelne, sest ta on Sõnn."

Paris nimetas Gabe'i üheks oma paljudest hingesugulastest. "Arvatavasti oli ta ühes elus mu tütar. Ja teises ilmselt mu vanaisa ja kolmandas ilmselt mu suurim vaenlane." 

Klipi lõpus ütles Glenn: "Kui me kohtusime, leppisime kokku, et isegi kui me paarina läbi kukume, tahame ikkagi koos bändi teha. Meie muusika jääb meid alati ühendama."