Siret Kotka ja Risto RauamäeFoto: Teet Malsroos
Inimesed
5. august 2020, 13:36

Mis uus silmarõõm? Siret Kotka eitab, et tema süda on taas võetud: see on täielikult vale info

Õhtulehele on vihjatud, et tänavu jaanuaris Martin Repinskist lahutanud Siret Kotka naudib armurõõme uue kaaslase, endast 16 aastat vanema Kalmeri seltsis. Naine lükkab aga kuulujutud ümber.

"Ma ei tunne sellist inimest, see on täielikult vale info. See, kes need vihjed teile saatis, tahtis vist nalja teha," vastab Siret heatujuliselt küsimusele, kas seilab tõepoolest taas armastuse lainetel. "Mul ei ole hetkel silmarõõmu, kellega võiksin ennast reklaamida!" jääb ta konkreetseks.

Selle aasta jaanuaris Martin Repinskist lahutanud Siret Kotka kinnitas ka aprillis Kroonika erisaates "Südamelt ära", et on jätkuvalt vallaline. "Naudin praegu poeg Morgani­ga koosolemist ega otsi meeleheitlikult uut suhet. Alles nüüd, aasta pärast lahkuminekut tunnen, et elul on värvi ja rõõmu ning ma ise märkan seda kõike" ütles naine. Kuigi Siret usub jätkuvalt armastusse ja abiellu, on ta tuleviku osas tunduvalt ettevaatlikum: "Mul ei ole kindlasti roosasid prille ees. Seda enam, et mul on laps ja on oluline, et tulevane elukaaslane saaks minu pojaga hästi läbi ja võtaks ta omaks," ütles ta Kroonikale. 

Martin ja Siret abiellusid 2017. aasta kevadel Narva Issanda Ülestõusmise peakirikus. 2017. aasta oktoobris sündis nende perre poeg. Mullu veebruaris hakati aga sahistama, et Martinil on kirglik romaan Jõhvi vallavalitsuse liikme ja kunagise bikiinimissi Jekaterina Vassiljevaga. Osapooled eitasid romaani ja abieluprobleeme.

Mais tunnistas Jekaterina endine abikaasa Anton Kroonikale, et nendegi abielu läks kevadel luhta. Ta kolis nende ühisest majast välja, Martin aga sisse. "See oli 13. märts, kui Martin tuli koju ja ütles, et tal on tunded teise naise vastu ja et ta peab nüüd minema," avaldas Siret Kotka-Repinski Kroonikale antud intervjuus päeva, mil tema maailm kokku kukkus ja abikaasa teatas tunnetest Jekaterina Vassiljeva vastu.

"Kui ma sellest kevadel teada sain, siis pidasime pikki vestlusi ja ma püüdsin argumenteerida. Kuid selge on, et armastuse vastu ei saa. Kui mehe süda on mujal, tuleb ta vabaks lasta," rääkis Siret, kes põhjendas abielu lõhkiminekut sellega, et ju ei olnud nende suhte vundament piisavalt tugev. "Meil olid probleemid, mis jäid lahendamata, küsimused, mis jäid üksteiselt küsimata, sest meil ei olnud üksteise jaoks aega. Üks kampaania lõppes, teine algas, siis tuli koduehitamine ja -renoveerimine, siis tuli laps, Martin läks Jõhvi vallavanemaks, tuli kaugenemine. See oli paras proovikivi, me ei suutnud seda lihtsalt läbida."

Veebruaris ilmus Siret seltskonda aga täiesti uue kaaslasega!  Siret Kotka ja Risto Rauamäe nautisid teineteise seltskonda Rakvere teatri 80. juubelipeol ja poseerisid heatujuliselt ning vabalt ka kaameratele, nautides silmnähtavalt nii pidu kui teineteise seltskonda. Poliitik ei eitanud uue kaaslase olemasolu, ent nimetas teda siiski ettevaatlikult vaid heaks sõbraks. Valentinipäeval sai naine mehelt imelise südamekujulise roosikimbu. "Tema nimi on Risto ja ta on ettevõtja. Jah, see ilus kimp oli sõbrapäeval tõesti temalt," tunnistas Siret Kroonikale antud kommentaaris.