Foto: Vkontakte
Inimesed
4. august 2020, 16:09

Tükeldatud räpistaari surma saladus – mängu tuleb noor armuke!

Ukraina päritolu Vene räppari võigas surmalugu on võtnud Scottish Suni teatel ootamatu pöörde. Selgub, et abikaasa tükeldas Alexander Yushko laiba, kui oli avastanud, et mehel on noor armuke.

Andy Cartwrighti nime all tegutsenud Yushko (30) surnukeha leiti tema ja Marina Kokhali Peterburi kodu külmikust. Abikaasa kinnitas uurijatele, et just tema oli oma mehe laiba tükeldanud ja prügikottidega külmikusse pannud. Tükeldamise ajal viibinud korteris ka nende kaheaastane poeg.

Räppari lesele Marina Kokhalile on esitatud süüdistus oma mehe mõrvamises. Foto: Valentin Yegorshin

Marina (36) väitis, et Alexander oli surnud uimasti üledoosi. Naine ei tahtnud, et fännid nii häbiväärsest surmast teada saaksid, ning otsustas seetõttu Yushko laiba ära peita. Tükeldamine võtnud neli päeva. Räppari sõrmeotsad üritanud Marina rottidele sööta, et surnukeha identifitseerida ei saaks. Mehe mõrvamist Kokhal eitab. 

Kuid Marinale on siiski esitatud mõrvasüüdistus. Võimud uurivad, kas tegu võis olla armukadedusmõrvaga. Nimelt on selgunud, et räpparil oli juba enam kui aasta suhe oma superfänni Nadjaga (24). Mees kavatsenud oma seadusliku kaasa kaunitari nimel hüljata. Marina olnud abikaasa salasuhtega kursis. Seetõttu kahtlustatakse, et naine võis räppari ise tappa.