"Puuduta mind" - Valdek Põld, Anu Saagim, Sirje Presnal
Puuduta mind
4. september 2020, 17:38

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist 

„PUUDUTA MIND“ 148. SAADE | Külaliseks on ERSO puhkpillimängijast astroloog Valdek Põld

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on Urantia guru ja astroloog Valdek Põld.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT

Valdek on tegelikult metsasarve mängija Estonia teatris. Ta oli puhkpilli mänginud alates 14. eluaastast, kui liitus kooli puhkpilliorkestriga ja alustas õpinguid Tallinna muusikakoolis. Käinud läbi konservatooriumist ja Estonia teatrist, leidis Valdek meeldiva töökoha ERSOs. "Kui ooperi- ja balletirepertuaar sai läbi mängitud, leidsin, et peaks end veidi täiendama ja lapse pärast pidi ka elu veidi kohendama," põhjendab Valdek. "Ühtlasi hakkasin põhjalikumalt tegelema ka astroloogiaga."

Astroloogia ja religioon on teemad, mis Valdeku elu täna iseenesestmõistetavalt saadavad. Kui mees hakkab midagi tähtsat planeerima, siis tuleb tähtede seisu vaadata, et kas aeg ideede teostamisteks on soodne. Tema tähelepanekud on alati täppi läinud.  

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeva õhtul.

"Puuduta mind" - Valdek Põld, Anu Saagim Foto: Mari Luud