nubluFoto: Stanislav Moškov
Üritused
4. august 2020, 12:53

Kahju! Räppar nublu jätab ära Elvas toimuma pidanud kontserdi

Eesti muusikamaastiku tuntuim räppar nublu jätab suurenenud viiruseohu tõttu ära Elvas sel laupäeval toimuma pidanud kontserdi. 

"Head inimesed! Seoses suurenenud viiruseohuga Lõuna-Eestis, pean mõistlikuks laupäeval toimuma pidanud kontsert Elvas ära jätta. Nõme, aga mis teha," kirjutab muusik.

Räppar loodab aga niipea, kui asjaolud lubavad ja oht Eesti inimeste tervisele jälle väiksem on, taas fännidega kohtuda. 

Sel laupäeval, 8. augustil FC Elva Jalkafesti raames Tartumaal, Elvas toimuma pidanud nublu kontsert lükatakse järgmisesse aastasse. Uus toimumiskuupäev on 7. august 2021. aastal. Juba soetatud kontserdipiletid kehtivad automaatselt uuel kuupäeval.

"Ühes artisti managementiga otsustasime, et praeguses olukorras on laupäeval toimuma pidanud nublu kontserdi ärajätmine ainuõige otsus," kommenteerib FC Elva juhatuse liige ja tegevjuht Marek Naaris, vihjates Tartu koroonapuhangule. "Kontsert tooks kokku erinevas vanuses muusikasõpru nii Elvast kui kaugemalt ning olgugi, et oleme sündmust ette valmistades lähtunud Valitsuse seatud piirangutest, leiame, et praegu pole sobiv aeg seesuguseks suureks kohtumiseks."

"Palume kaaskodanikelt mõistvat suhtumist ja paneme südamele käituda enda ja teiste suhtes vastutustundlikult," sõnab Naaris. "Tervis ennekõike."

Kõik eelolevaks laupäevaks seotatud kontserdipiletid kehtivad automaatselt uuel kuupäeval, milleks on 7. august 2021. Uue daatumi mittesobivuse korral on võimalik piletid kahe nädala jooksul tagasi müüa.

Tagasiostu info:

Ticketeri piletite tagasiost: https://www.ticketer.ee/refund/

Piletilevi piletite tagasiost: Internetist ostetud piletite puhul kirjutada aadressile [email protected], kirja sisus märkida enda tellimusenumber. Tavapileti omanikud saavad enda piletid tagastada Piletilevi müügipunktides, v.a Circle-K teenindusjaamades ja Viru Keskuse müügipunktis.