Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
8. august 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 9. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Üksinda kodus istuda kindlasti ei tasu – mida rohkem ringi liigud ja mida erinevamate inimestega suhtled, seda kasulikum sulle.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sinu mõtteavaldused on teinekord keerukad, sa ei suuda alati oma tundeid täpselt sõnadesse panna või ootad, et sind mõistetaks sõnadetagi, see pole aga kaaslasele kuigi lihtne.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled uudishimulik, sind paelub vestlemine inimestega, kes tegutsevad aladel, millest sa suurt midagi ei tea. Suudad rohkem küsida kui kes iganes vastata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kuigi olukord on pigem rahutu ja muutlik, annab sulle kindlustunde asjaolu, et sind hoitakse ja armastatakse. Nii armuasjad kui sõprussuhetega seonduv toob rohkesti häid emotsioone.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pere ja teiste lähedaste inimeste toetus on sulle nüüd väga oluline. Selle nimel, et seljatagune kindel oleks, annab sul endal mõndagi ära teha.

Neitsi
23. august – 22. september

Uute tutvuste loomine toob meeldivaid elamusi ja võib ka kasulikuks osutuda. Võid kohtuda inimesega, kellest saab su lähedane sõber või suurepärane koostööpartner.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Päev on tegemisi täis, võtad end taas ja taas kokku ning pingutad väsimatult. Mõtle hetkeks, mille nimel sa nii palju vaeva näed? Mida ja kui palju sa selle eest vastu saad?

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Tulevikule mõtlemine ei tekita ebakindlust, pigem kaasneb sellega ootusärevus. Tasub selgeks teha, millised unistused on reaalselt teostatavad ning panna paika plaan sihile jõudmiseks.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui ka mõne vea teed ja oma tegemistega rappa lähed, ei jää sa pikalt põdema. Kukkudes tõused kähku püsti ja rühid viivitamatult edasi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Inimesed su ümber on isiksused, kellel on oma tõekspidamised, mida nad üsna jõuliselt esitavad. Mida ägedamalt vastu vaidled, seda keerukamaks muutub olukord.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mugav on tegeleda asjadega, mida ammu oskad ja paljudest teistestki paremini teed. Ent olgem ausad – põnevust on sellises elus liiga vähe. Paigalseis muudab sind rahutuks.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Aus eneseanalüüs aitab paljud seni segaseks jäänud asjad enese jaoks selgeks mõelda. Ehkki elad tänases päevas, kannad pidevalt kaasas ka mineviku taaka.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algamas on soodne aastaring, mil su võimalused avarduvad. Ole aktiivne ja tegutse, ära oota, et kõik iseenesest õnnestuks. Väga hea periood õppimiseks – oled süvenemisvõimeline, olulised asjad jäävad meelde. Armuasjus oled üsna isekas, sul on partnerile kõrged ootused.