Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
7. august 2020, 22:24

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 8. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kiiresti muutuvas olukorras valmistab reageerimine raskusi. Kipud selle asemel, et mõelda, kuidas edasi minna, teisi inimesi süüdistama selles, mis sinu ümber toimub.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Pöörad tähelepanu ümbrusele. Puhtas ja ilusas kohas tunned end suurepäraselt, seevastu koristamata ruumid või lausa räpakas ümbrus häirivad sind rohkem kui tavaliselt.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kõige tähtsam on olla kallite inimestega koos. Milliseid ahvatlusi elu ka ei pakuks, sea valikuid tehes oma pere esikohale.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Et tugevate emotsioonidega hakkama saada, pead neid teadlikult ohjama. Tuleb läbi mõelda, millest on su tunded tingitud, ainult nii on need võimalik kontrolli alla saada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Ehk kohtud kellegagi, kes sulle väga tugevat mõju avaldab. Võimalik on armumine esimesest silmapilgust, misjärel maailm pole enam endine.

Neitsi
23. august – 22. september

Hiljuti hoogsalt alanud põnev suhtlus kipub soiku jääma. Võid välja näidata, et tahaksid sellega edasi minna, aga tee seda pisitasa, ära seejuures pealetükkivaks muutu.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Energia tasuks suunata eelkõige kodustesse toimetustesse. On asju, mis on juba jupp aega tagasi ripakile jäänud või katki läinud, võta nüüd kätte ja paranda need ära.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Oled kergesti haavuv, mis võib viia selleni, et tunned end üldse mitte pahatahtlikust märkusest puudutatuna ja oled solvunud. Proovi hoiduda pisiasjadest probleemi tegemast.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vajakajäämisi tuleb ette suhtluses. Oma kohusetundlikkuses kipud tihtipeale kogu vastutust enese õlule võtma ning tegutsema oma parema äranägemise järgi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sulle tundub, et pead kohe midagi otsustavat ette võtma, muidu ei muutugi mitte midagi ja mitte kunagi. Püüa ennast meeldiva lõõgastusega rahustada ja mitte liialt rutata.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

On võimalusi lõbusas seltskonnas lustimiseks ja vaevalt sa neid kasutamata jätad. Tunned rõõmu inimeste hulgas olemisest, naudid vastassoole mulje avaldamist ja kontaktide loomist.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Sa ei suuda oma asjadega tegeleda, kui märkad, et keegi sind ümbritsevaist on kurvameelne. Tahad lohutada ja aidata ning oled nukker, kui su abi vastu ei võeta.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastaringil tasub keskenduda enda vajadustele, õppida ja ennast arendada. Ära lase kuulujuttudel või teiste inimeste arvamusel mõjutada oma suhteid. Sina ise tead, millist inimest sa enda kõrvale vajad, sinu armastus on sinu ja su partneri omavaheline asi.