Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
4. august 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 5. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill
Sul on häid ideid ja ka ettevõtlikkust neid teostama hakata. Hästi õnnestub igasugune organiseerimine, kohati isegi üllatud, kui kiiresti su asjad laabuvad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Emotsioonide ajel otsuste tegemine ei ole kindlasti õige. Samas on keeruline seda vältida, kuna oled tundlik ja su meeleolu on üsnagi kõikuv.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Hea aeg detailidesse süvenemist nõudva vaimse töö tegemiseks. Oled tähelepanelik ja kohusetundlik. Su töötempo on pigem aeglane, sest sa ei tee midagi pealiskaudselt.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

On kokkupuutumist inimestega minevikust – trehvad kas koolikaaslasi või lapsepõlvesõpru. Nendega, kellega on ühiseid mälestusi, on alati tore kohtuda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Inimesed sinu ümber peegeldavad su enda käitumist. Kui nad on turris või ükskõiksed, oled ehk hoolimatu olnud, kui nad aga sulle naeratavad, on see sinu lahkuse peegeldus.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled sitke ja vastupidav. Ehkki päev võib tuua keerukaid olukordi ja üksjagu inimeste vahelist pinget, tead sa täpselt, kuidas niisugustes oludes kenasti ellu jääda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tegutsemine on takistatud seetõttu, et sul on liiga vähe infot. Sind valdab tung edasi minna, ent takerdud, kuna ei saa kuigi hästi aru, mida sa tegema peaksid.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul on küll vahe mõistus, aga tunnetest ta siiski jagu ei saa - need on lihtsalt tugevamad. Ära üritagi emotsioone eitada, õpi nendega elama, enda tundlikkust aktsepteerima.

Ambur
22. november – 21. detsember

Kui loogiliselt mõelda, on sul olemas kõik, mida õnnelikuks eluks vajad. Peaksid rahul olema. Aga sa ei ole. Kas sa ise üldse aru saad, mis see on, mida igatsed?

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kui sinu töö kujutab endast üksinda nokitsemist, on see praegu viljakas. Kui aga pead palju koostööd tegema, võib tekkida tühja koha pealt probleeme.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Jääd asjade klaarimisel hätta, kui püüad neid ajada ümber nurga, susserdada ja keerutada. Vali julge otsetee, ole aus, avatud ja kui vaja, veidike ründav. Nii saad, mida tegelikult vaja on.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Paljugi on suhtumise küsimus. Kui liiga palju mõtled ja pabistad, teed ise elu enda jaoks keeruliseks. Kui vabamalt võtad, tundub ka maailm meeldiva ja rahuliku paigana.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uuel aastaringil tasub oma ideed töösse rakendada, on võimalik ka sissetulekut suurendada. Tegutsed kartmatult, hetketi hulljulgeltki. Pead pidevalt meeles hoidma, et turvalisus on tähtis. Oma ideede eest oled valmis tuliselt võitlema. Konfliktide kaudu õpid midagi uut ja olulist.