Sussexi hertsoginna MeghanFoto: PA/Scanpix
Inimesed
4. august 2020, 10:37

Meghan 39! Loe, millist tava prints Harry naine igal sünnipäeval järgib

Sussexi hertsoginna Meghan tähistab täna Los Angeleses 39. sünnipäeva - Californias möllava koroonaviiruse tõttu küllap tagasihoidlikult.

Meghani mullusel sünnipäeval soovis prints Harry (35) oma naisele avalikult õnne nende Instagrami konto Sussex Royal kaudu, mille nad pidid Briti kuningakojast lahkudes sulgema. Vaevalt et koos perega rambivalgusest taandunud prints tänavu avalikke sünnipäevaõnnitlusi jagab. Küll aga on Meghanile nüüdseks õnne soovinud kuningliku pere liikmed eesotsas Elizabeth II-ga.

Ka Harry vanem vend prints William ja tema naine Catherine õnnitlevad Meghanit vaatamata kuuldustele vimmast ja lausa vihavaenust.

 
 
 
View this post on Instagram

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Meghan on varem kirjeldanud, kuidas ta oma sünnipäeval alati üht ja sama asja palub.

"Ema on alati öelnud, et sünnipäevad on su isiklik uusaasta. Su enese võimalus teha vaid enese jaoks otsuseid ja ennustusi uueks aastaks," kirjutas endine näitlejanna 2016. aastal oma elustiiliblogis The Tig, mille ta printsi pruudiks saades sulges. 

Mida Meghan siis igal sünnipäeval endale soovib? "Rohkem üllatusi, rohkem seiklusi, rohkem arenguvõimalusi, rohkem päevi täis naerukihinat ja flirtivaid nalju, rohkem hõrke roogi ja rohkem inspiratsiooni. Alati rohkem inspiratsiooni."