Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
3. august 2020, 22:23

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 4. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Liigne optimism ja enda võimekuse üle hindamine muudab sind liiga uljaks, kipud mõtlematult tegevusse tormama. Suure hooga alustatu kipub aga peagi pooleli jääma.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päeva märksõnadeks on armastus ja sõprus. Saad tunda rõõmu inimestest, kes sind ümbritsevad. Küllap tekib kontakte, mis on meeldivad, aga ka äriliselt kasulikud.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Elu on mitmekesine, puutud kokku erinevate inimestega, lobised meeleldi tühjast-tähjast ja kuulad huviga kuulujutte. Tõsisematel teemadel sa eriti peatuda ei viitsi.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Aeg selleks, et elust täiel rinnal rõõmu tunda. Sulle meeldib seltskonnas särada, tähelepanu keskpunktis olla ja vastassooliste imetlevaid pilke nautida.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tasub värskendada kontakte inimestega, kellega oled minevikus lähedalt seotud olnud. Otsi üles lapsepõlveaegsed südamesõbrad, mine külla vanematele või sugulastele.

Neitsi
23. august – 22. september

Tormakuses ja kärsituses kipud tegema äkilisi otsuseid, mis ei pruugi mõistuspärased olla. Liigne julgus võib sind aga ohtlikku olukorda seada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Soodne aeg äriliste kontaktide sõlmimiseks. Satud justkui muuseas kokku mõjukate isikutega, kellele sul on lihtne endast head muljet jätta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Su tegevusväli laieneb. Võimalused on mitmekesised, ole julge ja kasuta need ära! Oled tavapärasest otsustusvõimelisem, ka võib sulle abiks olla autoriteetsete isikute toetus.

Ambur
22. november – 21. detsember

Suuremat sorti äritehingutest peaksid täna hoiduma. On oht, et hindad võimalusi vääralt ja teed väljamineku, mida hiljem kahetseda tuleb.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Jupiteri ja Marsi kvadraadi toel oled julge ja ettevõtlik. Usud endasse ja oled valmis alustama ka niisuguseid ettevõtmisi, mida kahtluste ja kõhkluste tõttu edasi lükanud oled.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Sul on huvitavaid ideid, mis on vormumas konkreetseteks plaanideks, ent praegu tasuks neid veel vaka all hoida, ehk vaid kõige lähedasema sõbraga jagada.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Praegusega samalaadseid muresid on sul olnud ka varem – meenuta, mismoodi neid siis lahendada üritasid. Mida sa siis valesti tegid? Õpi oma vigadest, otsi uudne lahendus.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Marsi ja Jupiteri kvadraadiga algaval aastaringil võib sul olla raske leppida sellega, et teiste inimeste maailmavaade sinu omast erineb. Proovi olla sallivam, keskendu enda elu korraldamisele. Sul on õnne armastuses, võta aega kallimaga koos olemiseks, rahulikuks kulgemiseks ja elu nautimiseks.