Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
2. august 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 3. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kui sul isiklike suhetega probleeme on, vaata kõigepealt enda sisse – ehk aitaks, kui oma käitumist kuidagi muudaksid? Mis on sulle suhetes kõige olulisem?

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võib selguda, et kellelegi su lähedastest on ootamatult sinu abi vaja. Tasub kindlasti nende vajadused enda soovidest olulisemale kohale seada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Millegipärast ei kuule sa asjadest, mis on sinu jaoks olulised, või siis kuuled neist liiga hilja. See võib olla tingitud nii sinu enda kui ka teiste inimeste hooletusest.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled loomingulisel lainel. Täpsust nõudvat tööd on raske teha, ka olulisi otsuseid poleks kõige targem praegu vastu võtta, sest su mõtted on tunnetest liigselt mõjutatud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sulle on oluline endale ja teistele pidevalt tõestada, kuivõrd osav võrgutaja sa oled, aga tõsisema suhte loomiseks tuleks endastki tõsiseltvõetav mulje luua.

Neitsi
23. august – 22. september

Mingid tööd on sulle vastikud tundunud, kuid täna ei jää üle muud, kui need siiski ette võtta. Tagantjärele märkad üllatusega, et nendega hakkama saamine osutus lihtsaks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled tundlikum kui tavaliselt, kipud ka igasugu märkusi isiklikult võtma ja asud kaitsepositsioonile ka olukorras, kus keegi sind tegelikult ei ründagi.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sind võivad tabada üllatused. Kui keegi sind segab ja su tegevusvabadust piirata, tekitab see tugevat trotsi ja sa teed kõik, et endale vabadust ja ruumi võita.

Ambur
22. november – 21. detsember

Esiplaanil on kodu ja perekond, suhted õdede-vendadega. Nende kaudu võid tutvuda inimestega, kes sind mõjutavad ja edasises elus olulist rolli mängima hakkavad.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Heasoovlik kriitika on edasiviiv tegur, aga mõttetu vingumine ei ole seda mitte. Pole põhjust kellegi torisemist kannatada, pead ütlema midagi otsustavat, et ta suu sulgeda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Täiskuu Veevalaja märgis loob pinget, ent avardab samas võimalusi. Kergem on ületada takistusi ning vabaneda ahistavana tunduvatest piirangutest.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Oled kannatamatu, sa ei suuda oodata õiget hetke, et tegutseda või oma arvamust välja öelda. Sündmustest ette ruttamisega võid hea positsiooni maha mängida.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Täiskuuga algab tähendusrikas aastaring su elus. Usalda iseennast, aga austa ka ühiskonnas kehtivaid norme. Muudatusi on tulemas, võta neist enda jaoks parim. Armastuses on võimalikud saatuslikud arengud. Kui algab uus suhe, kujuneb see pikaajaliseks, kirglikuks ja emotsionaalselt sügavaks.