Muusikal Vana Klaver ehk Suusabaasis on tantsupidu esietendus Kiidjärvel Foto: Mari Luud
Üritused
1. august 2020, 15:29

GALERII | Sepo Seeman ja Kalle Sepp tõid Kalmer Tennosaare elukäigu lavale

Reede õhtul sai Põlvamaal avapaugu muusikal "Vana klaver ehk Suusabaasis on tantsupidu", mis toob lavale Kalmer Tennosaare elu.

Kalmer Tennosaar oli üks Eesti esimesi poptähti, kelle sametine hääl viis une tuhandetelt naistelt. Pärast seda, kui Kalmerist sai Eesti Televisiooni esimene meesdiktor, vallutas ta peagi kõik suuremad estraadilavad nii siin- kui sealpool Nõukogude Liidu riigipiiri. Tema välimus püüdis pilku: Elvise maneeridega, naeratav härrasmees, kena ja alati hästi riides.

Muusikal "Vana klaver" on ühe legendi teekond läbi 60ndate aastate kuni tänapäevani välja. See on lugu lihtsast ja südamlikust maapoisist, kellest saab saatuse tahtel lavatäht ja tuhandete lemmik. See on lugu vastamata armastuse elukestvast valust ja romantilistest unistustest, liivajooksnud suhetest, suurest ja väikesest õnnest.

Peaosades Kalle Sepp ja Sepo Seeman, lisaks löövad kaasa veel Peeter Oja, Inga Lunge, Liina Tennosaar ja teised. Muusikali autoriks on Ott Kilusk, lavastaja Ain Mäeots, muusikajuht Siim Aimla, kunstnik Karmo Mende ja koreograaf Britt Kõrsmaa.