Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
1. august 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 2. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Vaevalt et sul õnnestub päev õhtusse saada nii, et suudad hommikul paika pandud tegevuskava järgida. Vajalik on paindlikkus, suutlikkus muudatustega kiiresti kaasa minna.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Patt oleks toas konutada – maailm on valla ja seiklused ootavad sind! Võimalik on saada niisuguse kogemuse osaliseks, mis oma erakordsusega sulle kogu eluks meelde jääb.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Et elu huvitavamaks muuta, võiksid oma raamaturiiuli üle vaadata ja ühe põnevana tunduva raamatu sealt välja tõmmata. Millal sa üldse viimati raamatut lugesid?

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sa ei rutta küll kuhugi, tegutsed mõõdukas tempos, ent jõuad palju. Suhtlemine sujub ladusalt. See toob edu nii ärialases asjaajamises kui ka isiklikus liinis.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Leidlikkust ja kiiret reageerimisvõimet sul juba jagub, suudad tekkivad võimalused nutikalt ära kasutada, olukorrad enda kasuks pöörata.

Neitsi
23. august – 22. september

Võib esineda möödarääkimisi, võib juhtuda midagi ootamatut, mis su tavapärase elurütmi sassi lööb. Või samas – mis elu huvitavamaks teeb ja sellele uudse ja põneva suuna annab.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Tegutsemist on palju. Kas liigsest kiirustamisest või tähelepanematusest võid oma tegevuses vigu teha. Suudad segadused üldjuhul kähku ära klaarida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kuigi kõik on põhimõtteliselt korras, ei suuda sa end õnnelikuna tunda. Hingerahu puudub ja mõtted uitavad ringi mööda vanu radu, sa ei saa kuidagi mälestuste rägastikest välja.

Ambur
22. november – 21. detsember

Võimalikud on kummalised käigud suhete tasandil. Keegi uus ja eriline võib silmapiirile ilmuda, nii et huvi tema vastu tekib nõnda suur, et sa enam selgelt mõeldagi ei suuda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Need, kellega kõige rohkem kokku puutud, ei olegi su kõige paremad sõbrad. Usaldusväärsemad inimesed paiknevad kuskil eemal ja nendega suhtlemisel takistab sind miski.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled üsnagi kodu- ja perekeskne. Tunned, et lähedased inimesed on sulle elus kõige tähtsamad, oskad nende olemasolust rõõmu tunda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Esmatähtis on kodused suhted korras hoida. Kui on olnud lahkarvamusi, räägi asjad rahulikult selgeks. Sul on vaja, et oleks kindel seljatagune, et lähedased mõistaksid su püüdlusi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval aastal on sul lihtne inimestele head muljet jätta, nendega jutule saada ning neid oma tegemistesse kaasata. Tööalaselt oled edasipüüdlik, oskad mõelda „kastist välja“. Ühest küljest oled julge ja uuendusmeelne, teisalt aga suudad olukordi realistlikult hinnata ja enda kasuks pöörata.