Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
31. juuli 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 1. august

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Saad põnevat infot, aga tõenäoliselt mitte ajalehest ega internetist, vaid stiilis naised-saunas-rääkisid. Ei tasu kõike kuuldut puhta kullana võtta, samas on kuulujuttudes ikka tükk tõtt.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kasutad võimalust ühe meeldiva olendiga vestluse alustamiseks ja jutt jookseb sul endagi imestuseks ülimalt soravalt. Õhtu sobib romantiliseks kohtumiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võid end ebakindlalt tunda. See, et me ei tea, mida tulevik toob, ja paljud asjad meie elus ei ole siiski meie määrata, tekitab kõhedust ja vajadust kindla seljataguse järele.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui satud olukorda, mis sind ärritab, ei saa sa kuidagi jätta sõna võtmata. Paraku ei suuda sa seda eriti diplomaatiliselt teha, mistõttu on pidevalt õhus konfliktide tekkimise oht.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Vajad vaheldust ja puhkust, tahaksid uut ja põnevat maailma avastada. Hobidega tegelemine pakub rahuldust, aga ka võimalust ennast proovile panna.

Neitsi
23. august – 22. september

Oled paras individualist, teiste ettekirjutuste järgi tegutsemine ja pidev arvestamine nendega, kes mõtlevad teistmoodi kui sina, on praegu küllaltki väsitav.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Asjad laabuvad üle ootuste kenasti – ka nende tegemiste puhul, mis viimasel ajal takerdunud, on nüüd võimalik surnud punktist üle saada ja tegevus hooga käima lükata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Energiat on palju ja edasiliikumisvõimalused head. Eriti kasulikuks osutub päev siis, kui hoolimata puhkepäevast keskendud äri- ja rahaasjadele.

Ambur
22. november – 21. detsember

Inimene, kellele hulk aega tagasi armastust avaldasid, võtab ilmselt sinuga ühendust. Mitte aga romantilistel kaalutlustel, ta vajab hoopis sinu abi.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On mõningaid muresid, aga peamine neist on see, et kipud asju liiga traagiliselt nägema ja mõtled oma probleemid hullemaks, kui need tegelikult on.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled natuke hajevil, see pingestab eelkõige suheteid armsamaga. Tal on tänaseks õhtuks plaanid, mis sulle ei sobi, aga millest keelduda sa ka hästi ei julge.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võid näha unenägu, mis mõjutab su mõtteid ja tundeid ka terve päeva vältel. Unenägusid seletavate raamatute lehitsemisest vaevalt et abi on, mõtesta see lahti oma isikust lähtuvalt.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval aastaringil teed küll väsimatult tööd ja pingutad sissetuleku suurendamise nimel, ent sa ei unusta ka elu lõbusamat poolt. Leiad aega hobidega tegelemiseks, õppimiseks ja meeldivaks suhtluseks. Lihtne on silma jääda inimestele, kellega on põnev suhelda ja kes ka kasulikuks osutuvad.