Nicki MinajFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
1. august 2020, 14:00

Nicki Minaji vägistajast meest ei lubata sünnitusele?

Nicki Minaji abikaasa Kenneth Petty palub kohtunikul oma reisimispiiranguid õdvendada: vägistamise ja tapmise eest vangis istunud mees ootab uut kohtuprotsessi, kuid tema kuulsa abikaasa sünnitus läheneb.

TMZ.comi teatel vahistati Petty, kuna ta polnud Californiasse Minaji juurde kolides end kohalikus seksuaalkurjategijate registris kirja pannud. 42aastast Kennethit ootab kohtuprotsess. Selle eel tohib ta ringi sõita üksnes California osariigi piires. Kuid Petty soovib, et talle antaks luba tegutseda Nicki mänedžerina, kui too väljaspool koduosariiki reisib - sest sünnitus võib alata iga kell.

 
 
 
View this post on Instagram

Love. Marriage. Baby carriage. Overflowing with excitement & gratitude. Thank you all for the well wishes. 💛

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Minaj ja Petty abiellusid mullu pärast vähem kui aastast kuramaaži. Räpitähe fännid olid tema mehevalikust häiritud, sest Kenneth  on pikalt trellide taga istunud. 1995 mõisteti ta süüdi vägistamises: toona teismeline Kenneth oli ähvardanud oma ohvrit tänaval esemega, mida naine pidas relvaks, viis ta ühte majja ja astus temaga vägisi vahekorda. Kui naine lahkuda üritas, ähvardanud Petty teda noaga. Selle kuriteo eest istus Petty kinni neli aastat.  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

2006 mõisteti ta jälle süüdi, sedapuhku tapmises, ning ta kandis kümneaastasest karistusest ära seitse aastat.