Ryan ReynoldsFoto: AP/Scanpix
Inimesed
30. juuli 2020, 20:32

HELDE SÜDA! Ryan Reynolds aitas leida võõra naise kalli kaisukaru, mis rääkis tolle ema häälega

Eelmise nädala lõpus juhtus südantlõhestav lugu, kui 28aastane Mara Soriano kaotas Vancouveris kaisukaru, millesse oli lindistatud tema varalahkunud ema hääl, vahendab Yahoo.

Naise kott karuga kadus kolimise käigus, kui Mara ja tema kihlatu tänaval kaubikust asju tassisid. Kuigi kott sisaldas ka olulisi dokumente nagu tšekiraamat, kodakondsuskaart, sotsiaalkindlustuse kaardid ja abielupaari passid, soovis Mara ennekõike just karu leida, sest see oli mälestus tema emast. “Karul on eriline sõnum. See ütleb: "Ma armastan sind". Nii et see on väga eriline ja väga ainulaadne,” ütles naine. 

“See karu on mu viimane mälestus emast. Ta ütles, et armastab mind ja on minu üle uhke ning saab alati minuga olema.” Marylini ema suri eelmisel suvel 53aastase vanusena vähki.

Oma suure panuse karu otsingusse andis ka näitleja Ryan Reynolds, kes teatas Twitteris, et pakkub 5000 dollari suurust preemiat inimesele, kes kadunud mängukaru üles otsib . "Me kõik vajame seda, et see karu koju tagasi tuleks," lisas ta.

Õnneks leiti karu paar päeva hiljem üles ja toimetati taas koju. Rõõmsale uudisele reageeris ka Reynolds, kes kirjutas Twitteris: "Aitäh kõigile, kes aitasid karu otsida. Ja karu võtnud inimesele: aitäh, et teda hästi hoidsid. Vancouver on fantastiline."