Foto: Pixabay
Õhtulehe horoskoobid
31. juuli 2020, 00:19

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 31. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tüüpilistest argipäevategemistest saad end täna välja lülitada. Tegeled millegi sootuks teistsugusega ja omandad teadmisi, millest sul tulevikus igapäevaelus kasu on.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui proovid varju jääda, magad suurepärased võimalused maha. Sul tuleb aktiivne ja julge olla, oma tarkust, oskusi ja võimeid teiste ees demonstreerida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Tundub, et elu on raske ja väsitav. Kui aga asja üle mõtlema hakkad, küllap siis märkad et oled selle ise niisuguseks elanud – oled endale vabatahtlikult kohustusi õlule võtnud.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kodu on sinu jaoks oluline, eelistad praegu vaikset olemist põnevuse otsimisele. Koduga seotud kohustused on sinu jaoks valdavalt puhas rõõm.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tegevuse tulipunktis olemine pole parim valik – kipud ärrituma ja konfliktidesse sattuma. Eelkõige korduvad probleemid tekitavad närvilisust ja lootusetuse tunnet.

Neitsi
23. august – 22. september

Lükkad töö tegemist edasi, sest see tundub niivõrd keerukas olevat. Ja samas ei saa ka midagi muud normaalselt teha, sest südametunnistus piinab. Kaua sa ometi ennast piinad?

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kõik on kunagi vigu teinud, tuleb tunnistada, et sinagi pole eksimatu. Ehkki oled enda meelest mineviku selja taha jätnud, võivad lahendamata probleemid nüüd su ellu tagasi tulla.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Mida rohkem vaba aega sul täna on, seda õnnelikumana ennast tunned. Eriti hea, kui saad võtta vaba päeva ja teha midagi niisugust, millest tükk aega ainult unistanud oled.

Ambur
22. november – 21. detsember

Asjad ei kulge planeeritud viisil, aeg toob üllatusi. Võid sattuda olukordadesse, kus sul on ebamugav, ent pääsu sul pole – pead kohanema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Praegu tuleb olla eriti tähelepanelik. Siis saad infot, mida sa väga vajad – kas vastused küsimustele, mis sind ammu vaevanud on või olulist teavet, mis aitab sul edaspidi sihte seada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Päev sobib paremini puhkuseks kui tõsiseks töötegemiseks. Tahad võtta elult, mis võtta annab – ahvatlusi on palju ja annad mõnuga neile järele.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Lihtne on uute inimestega ühist keelt leida – tunned juba esmapilgul vaistlikult ära, kellega sa sobida võiksid. Ka vanu tutvusi annab üles soojendada ja süvendada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Uus aastaring tõotab tuua õnne ja rõõmu su ellu. Ole seltskondlik, saad tähelepanu ja imetluse osaliseks. Lihtne on uusi suhteid alustada. Äriasjus ole hoolikas, hoia dokumendid korras ning ära mine libekeelsete müügimeeste õnge. Hoidu raha raiskamisest, emotsiooniostude sooritamisest.