Pop-bänd HurtsFoto: Pressimaterjal
Üritused
30. juuli 2020, 14:19

Rõõmusõnum fännidele! Briti pop-bänd Hurts tuleb kevadel taas Tallinnasse

Kevadel, 23.märtsil jõuab armastatud Briti duo Hurts taas Tallinnasse, et anda kontsert Saku Suurhallis. Kontserttuuril, mis läbib 17 riiki ning linnu Londonist Vladivostokini, tutvustab bänd oma selle aasta septembris ilmuvat albumit “Faith”.

4. septembril ilmuva albumi pealt on Hurts fänne rõõmustanud juba nelja looga – “Voices”, “Suffer”, “Redemption” ning kõige värskem pala “Somebody”. Nii on fännidel olemas üsna selge aimdus, mida plaadilt oodata võib. Bändiliikmed on öelnud, et uus muusika viib neid tagasi juurte juurde ja võib kindel olla, et varasemad hitid nagu “Wonderful Life”, “Better Than Love”, “Stay”, “Sunday”, “Blood, Tears & Gold”, “Illuminated”, “Miracle”, “Somebody To Die For”, “Blind”, “Surrender”, “Some Kind Of Heaven”, “Nothing Will be Bigger Than Us”, “Wings”, “Rolling Stone”, “Wish”, “Beautiful Ones”, “Ready To Go” ja mitmed teised saavad väärika järje.

Intervjuus mainekale muusikaajakirjale NME rääkis bändi vokalist Theo Hutchcraft: “Tahtsime minna tagasi oma esialgse olemuse juurde. Armusime uuesti sellisesse muusikasse, nagu alguses tegime. Meid on alati popmuusika tumedam pool paelunud. On kummaline aeg, et uut muusikat välja anda, kuid tunne on hea, sest meie muusikas on positiivne sõnum, mis räägib muutumisest ja muutuste aktsepteerimisest. Loodan, et inimesed leiavad selle sõnumi meie muusikast üles.” Uus album kinnitab kahtlemata bändiliikmete soovi rõõmustada nii ennast kui ka kuulajaid.

Hurts alustas tegevust 2009. aastal Manchesteris kui vokalist Theo Hutchcraft ja multi-instrumentalist Adam Anderson koostööd tegema hakkasid. Neile on omane elegantne riietumisstiil, suurepärased meloodiad pigem 80ndatest kui tänapäevast, pisut sünged, kuid intrigeerivad tekstid ja ei saa alahinnata ka muusikavideosid, mis võtavad tihti üllatavaid pöördeid.

Hurts pälvis kiirest tunnustust oma esimese albumiga “Happiness” (2010). Kuus singlit sellelt plaadilt jõudsid edetabelite tippu erinevates Euroopa riikides ning album sai kuldplaadi staatuse Suurbritannias ja Austrias ning plaatinaplaadi staatuse Saksamaal. Bändi staatust popmuusika maailmas kinnitasid ka järgmised plaadid “Exile” (2013), “Surrender” (2015) ja “Desire” (2017).

Piletid tulevad Piletilevis müügile reedel, 7. augustil kell 11.00.