Kristina Pärtelpoeg, Brigitte Susanne Hunt, Anu SaagimFoto: Martin Ahven
Inimesed
29. juuli 2020, 15:44

TV3 VIDEO | Brigitte Susanne Hunt lajatab Kristina Pärtelpojale: sul oli pruudipidu ja ma polnud kutsutud! (1)

Paar nädalat tagasi rääkis blogija Kristina Pärtelpoeg Õhtulehele, kuidas sõbrannad korraldasid talle üllatustüdrukuteõhtu. Paljude jälgijate üllatuseks puudus peolt blogija sõbranna Brigitte Susanne Hunt, kes oli ka ise üllatunud, et kutse temani ei jõudnud. „Sul oli pruudipidu ja I wasn’t f***ing invited (ma polnud kurat kutsutud – toim.),” ütleb valjemal toonil Hunt.

„Meil on enamvähem nii, et me lähme tülli ja siis lepime mu blogis ära. Täna on see aeg, kui me lähme jälle tülli,” ütleb raadiohääl naljatledes, mis tekitab Pärtelpojas küsimusi.

„Sul oli pruudipidu ja I wasn’t f***ing invited (ma polnud kurat kutsutud – toim.),” ütleb Hunt valjemal toonil. „Kas mina korraldasin? Mina läksin oma lapsele järele, kui järsku olin Viirelaiul,” õigustab end Pärtelpoeg. Üllatustüdrukuteõhtu korraldaja oli Pärtelpoja hea sõbranna ning tuntud blogija Mallukas ehk Mariann Treimann.

„Mallukas, ma käisin sinu sünnipäeval! Me oleme sõbrannad ja sa näed ju, et me oleme Kristinaga ka sõbrannad! Aga noh, oli siis lahe?” küsib raadiohääl. Pärtelpoeg nõustub Hundi küsimusega ja ütleb, et talle väga meeldis see päev.

„Brigitte paneb mulle puid, et teda pole kutsutud. Aga veame kihla, et kui oleksin kutsunud, siis ta poleks nagunii tulnud. Ta pole mitu aastat käinud minu sünnipäeval...” räägib Pärtelpoeg kuniks Hunt teda katkestab. „Mida sa ajad? Ma käisin Khelani katsikul!” ütleb Brigitte Susanne Hunt vastu.

„Sa käisid Khelani katsikul, aga sa ei käinud tema gender reveal peol (lapse soo avalikustamise pidu – toim.), sest sul oli mitu pidu...” värskendab blogija raadiohääle mälu.

Vaata lõbusat videot siit!