Foto: Pixabay
Müstika
29. juuli 2020, 22:21

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 30. juuli

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Ära lase mugavusel ja laiskusel enda üle võimust võtta. Sul läheb küll hästi, ent kui ennast pingutad, võid veelgi edukam olla.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Märkad enda ümber inimesi, kes probleemidega heitlevad. Oled valmis neid aitama, ent ei arvesta sellega, et kõik ei pruugi su abist huvitatud olla.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Uhkus ja egoism ei vii sind praegu kuidagi edasi. Vajad teiste toetust ja abi, ent selle välja teenimiseks pead kõigepealt jõudma selleni, et teised sind usaldaks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Oled põikpäine ja ajad muudkui aga edasi nädala algul alustatud asja, kuigi teised on sellest teemast juba ammu tüdinenud ja tahaksid muuga tegeleda.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Paika võib loksuda midagi sellist, mis on kaua meelehärmi teinud. Kui sa ka ise õiget teed ei leia, tuleb keegi – kes suudab sinust arukamalt käituda – sinu juurde.

Neitsi
23. august – 22. september

Töösse süvenemine takerdub isiklikku laadi mõtete taha. Telefonikõne või meil kelleltki meeldivalt vastassoost isikult suunab su mõtted teistele, eksitavatele radadele.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kaalud iga oma sammu ja mõtled üheksa korda, enne kui oma mõtteid avaldad. Samas aga paned hoolega tähele, mida teised teevad ja räägivad.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Põnevaid ettevõtmisi on palju, küllap oled samaaegselt mitme projektiga seotud. Oled optimistlikult meelestatud ja seetõttu kindel, et jõuad kõigega hakkama saada.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tundlikkust on ehk ülemääragi palju – ühest küljest annab see sulle võimaluse üdini õnnelik olla, teisalt aga kipud kergesti heituma ja oma ebaõnnestumiste pärast põdema.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Tahad end kaunina tunda ja paned välimusele suurt rõhku. Jää siiski hea maitse piiresse – kui peoriietega kontorisse ilmud, jätad mulje, et peole sind üldjuhul ei kutsuta.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Enesekindlust jagub praegu küllaga. Kuigi see on iseenesest edasiviiv jõud, on sel oma pidurdav pool – nimelt kipud oma mõtteid ja suhtumisi ainuõigeks pidama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Kõige aluseks on suhtlusoskus. Pool võitu on juba see, kui kellegagi vestlust alustades naeratad. Eriti hästi läheb armusuhete loomine – vastassoost isikute võlumine õnnestub sul mängleva kergusega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Lõvi! Algaval eluaastal võib sul väga vedada. Oled hästi seltskondlik, tunned rõõmu toredate inimestega koos olemisest. Paned rõhku lõbule ja naudingutele, tööd teed pigem mõõdukalt. Rahaasjus võid edukas olla, ent samas pead väljaminekud kontrolli all hoidma – kipud liigselt pillama.