Megan FoxFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
29. juuli 2020, 12:35

Mehe hüljanud Megan Fox ei varja enam uut armulugu

Kümne abieluaasta järel oma kolme poja isast Brian Austin Greenist lahku läinud ekraanikaunitar Megan Fox ei püüagi varjata, et tema süda tuksub uuele mehele.

Foxi uus silmarõõm, räppar Machine Gun Kelly avaldas ühismeedias mustvalge foto. "Transformerite" täht on vallandanud 30aastases räpimehes tõelise poeedi. "Ootasin terve igaviku, et sind uuesti leida ..." kirjutab artist, kelle õige nimi on Colson Baker.

 
 
 
View this post on Instagram

waited for eternity to find you again ... 🔪💫❤️🔪

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly) on

Paarikest tabati esmakordselt koos maikuus. Õige pea tunnistas Foxi abikaasa Green ("Beverly Hills, 90210"), et nad on lahku läinud. Brian rääkis oma videoblogis, et Megan oli käinud mullu võõrsil filmi "Midnight in the Switchgrass" võtetel (kus mängis ka Machine Gun Kelly) ega tahtnud naastes enam endist elu elada. 

„Megan ütles: „Sain välismaal üksi töötades aru, et tunnen end rohkem iseendana ja meeldin endale rohkem,““ meenutas Brian. „Olin šokis ja pahane, aga ma ei saa Megani peale pahane olla, sest ta ei saa end sundida. See polnud tema teadlik valik, ta lihtsalt tunneb nii. Rääkisime veel veidi ja ütlesime: lähme natukeseks lahku... Läksimegi.“ Ajutine lahkuminek muutus aga jäävaks - Megan ei soovinud enam Greeni juurde naasta. Brian toonitas: Machine Gun Kelly pole nende lahkuminekus süüdi. 

Abielupaaril on pojad Journey River (3), Bodhi Ransom (6) ja Noah Shannon (7). Greenil on varasemast kooselust teismeline poeg.